Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

EKSKLUZIVNO! Pogovarjali smo se s sanjskim moškim

KL, 25.02.2021 15:13:08

Objavljamo del intervjuja s Sanjskim moški iz revije *** VKLOP/STOP *** Celoten intervju pa si boste lahko ogledali na YouTube kanalu odkrito.si, 5. marca ob 20:15.

Delite na:
EKSKLUZIVNO! Pogovarjali smo se s sanjskim moškim
Ne dvomimo, da bodo tekmovalkam vztrepetala srca in se zaiskrile oči, ko ga bodo zagledale. POP TV

Ima me, da bi po otroško zaklical: Mi pa že vemo, kdo je sanjski moški, vi pa še ne! Šleka pac! Ampak ne bom. Pa tudi obljubil sem, da njegovega imena in obraza ne bom izdal. Lahko pa povem, da je sanjski moški, ki bo na vaše zaslone na POP TV prišel v začetku prihodnjega meseca, zelo prijeten sogovornik. In da ima lepo slovensko ime. Da dobro izgleda, pa verjetno ni treba posebej poudarjati.

In ne, ni Franko Bajc in tudi ni slavni slovenski nogometaš, kot so po nekaterih medijih že namigovali. Je pa športnik po duši in telesu, ker ga skoraj ni športa, ki ga ne bi poskusil. In z enim se še vedno ukvarja. Je romantik in zelo samostojen – zna namreč kuhati, prati in likati, ker že od najstniških let živi sam. Najbolj ponosen pa je na to, da nikomur ne želi nič slabega. In zase pravi, da je zelo nežen, čeprav mogoče ni videti tako.

sanjski-moški, pop-tv
Šov Sanjski moški bo vodil Peter Poles.
POP TV

Kako se počutiš kot sanjski moški?Skratka, iz take je snovi kot sanje, bi rekel pesnik. In prav nič ne dvomim, da bodo dekletom zasijale oči in vztrepetala srca, ko ga bodo spoznala. In da bo mnogim žal, ker se niso prijavila v šov, v katerem bo poskušal najti ljubezen svojega življenja – dekle, s katerim bi si lahko ustvaril družino.

Nisem navajen takih občutkov oziroma takšnih hval. Že to, da sem »sanjski«, mi veliko pomeni. Navsezadnje, sanjski moški mogoče sploh ne obstaja, tako da ... Po drugi strani pa je za določeno osebo mogoče samo en sanjski moški? In prav tako ne morem biti sanjski za vse ženske, upam pa, da bom za sanjski za svojo izbranko. Sem pa iskreno vesel, da sem dobil priložnost, da se podam v ta šov, in verjamem, da se bom imel super.

Kaj pričakuješ?

Pričakujem dve stvari: da pridem iz šova zaljubljen in v dvoje.

»Iščem sproščeno dekle, ki mi bo nudilo neko oporo, s katero se bova spoštovala, imela pristen odnos, s katero bova v zvezi imela dobro komunikacijo.« 

Torej trenutno nisi zaljubljen, in kar se tega tiče, so dekleta varna …

Glede tega so popolnoma varna. Samski sem že dve leti in ves ta čas sem delal na sebi, se še bolj spoznaval, tako da sem pripravljen za resno zvezo in vem, kaj hočem in kaj lahko ponudim.

Če si ti sanjski moški, kakšna je tvoja sanjska ženska? Kaj pričakuješ od nje?

Moram priznati, da sanjske ženske ne iščem. Iščem sproščeno dekle, ki mi bo nudilo neko oporo, s katero se bova spoštovala, imela pristen odnos, s katero bova v zvezi imela dobro komunikacijo – to so neke temeljne stvari, ki bi jih želel pri svoji »sanjski« ženski oziroma pri svoji partnerici.

Misliš, da bo izbor težek?

Zelo veliko dam na energijo, tako da mislim, da energije ne moreš hliniti, tako da bom hitro vedel, ali ima dekle pristno energijo, pa tudi do katere od njih te energije ne bom čutil – čeprav pa bom dopustil tudi možnost, da se ta razvije kasneje. Ampak verjamem, da mi bo prvi trenutek, ko se bo z njimi srečal, veliko povedal.

Ko sva že pri prvem trenutku. Kaj na dekletu najprej opaziš?

Najprej opazim energijo, če sva dovolj blizu, drugače pa nasmeh in iskrive »učke«. To je ena taka stvar, ki me kar pomiri, če ima dekle lepe, iskrive »učke«.

Si sodeloval pri načrtovanju šova ali bo zate vse presenečenje?

Pojma nimam, kaj bo! Tako da se po eni strani vsega skupaj zelo veselim, ker bo vsaka stvar presenečenje, po drugi strani pa imam rad stvari pod kontrolo. Vendar sem si rekel: Bodi to, kar si, pusti se presenetiti. Verjamem, da bo tisti trenutek top in da bom užival v tem.

Verjetno bo v šovu nekaj izzivov tudi zate. Ali je kakšen, ki bi se ga ustrašil?

Ustrašil bi se mogoče kakšne živali, drugače pa me je strah plesa. Ampak na drugačen način. V tem nisem najbolj samozavesten.

sanjski-moški, pop-tv
Samostojen, športnik, nežen in romantičen ... Sanjski moški
POP TV

Kje pa si najbolj samozavesten?

Recimo v športu. V igrah z žogo. Te so mi zelo blizu. Recimo, da sem, ker sem nogometaš – igram v eni od sosednjih držav – pri nogometu še najbolj suveren.

Celoten intervju si boste lahko premierno ogledali na YOTUBE KANALU ODKRITO.SI 5. MARCA 2021 OB 20:15! 

Si romantičen?

Obožujem sončne vzhode in zahode. Obožujem kaminček in … mogoče, da sem nekje na snegu, da je kamin – lahko uživam notri in na snegu. Take stvari so mi res všeč. Čeprav tudi kakšna večerja na gliserju ob sončnem zahodu ni nič manj vredna.

Menda znaš tudi kuhati in bi izbranki lahko tudi sam pripravil romantično večerjo. Kaj bi ji pripravil?

Ja, res zelo rad kuham. Nisem sicer doktor kuhanja, ampak znam pripraviti precej jedi. Mogoče bi za prvič izbral kakšnega lososa … nekaj lahkega ... In če bi nazdravila še s kakšnim vinčkom, bi to bilo to.

Pa na glasbo ne smemo pozabiti. Ta mora biti vedno prisotna. Brez glasbe ne morem, ne glede na to, ali sem sam ali v dvoje.

Bi ti izbral glasbo ali bi izbor prepustil dekletu?

Prva pesem bi bila moja, potem pa bi ji prepustil izbor. Že zato, da jo najprej začaram, očaram. Nimam pa težav s tem, da mora biti vse po moje. Sem prilagodljiv, in če bi želela, da bi bila prva pesem njena, ne bi bilo problema.

Ampak, plesala pa ne bi?

Lahko bi poskusila, ampak pred kamerami res ne bi bil suveren. Bi se pa potrudil. Ne bi pa odgovarjal za to, kako bi vse skupaj izpadlo. Obožujem latinskoameriške plese, ampak žal nisem suveren. Imam pa željo, da bi se naučil.

Torej kuhaš, rad bi se naučil plesati, si športnik, romantik … res deluješ sanjsko … upam, da bodo dekleta nad teboj navdušena.

Tudi jaz. Morda me je malce strah, da jim ne bi bil všeč. Še manj pa bi rad, da bi mi bila všeč katera od njih, z njene strani pa ne bi bilo enako.

V šovu boš moral nekatera od izbranih deklet tudi odsloviti. Si pripravljen na to?

O tem sem precej razmišljal, kako bom odreagiral. Vendar pa je to navsezadnje le šov in tudi to je del igre. Mogoče se bom tolažil s tem, da pač moram narediti to, kar moram. Nisem človek, ki bi hotel koga prizadeti, zato bo to težko. Pravzaprav bo zelo težko.

Ali bi z dekleti, ki jih boš odslovil, lahko ostal v dobrih odnosih še naprej?

Tudi s svojimi bivšimi puncami sem načeloma v dobrih odnosih. Nismo sicer zelo veliki prijatelji, vendar smo, ko se vidimo, v dobrih odnosih. Tako da tega ne izključujem pri dekletih, od katerih se bom v šovu poslovil. Zakaj pa ne? Če bova oba čutila neko prijateljsko energijo in se imela super v družbi, potem zagotovo.

Kaj pa, če ti nobeno od deklet ne bo všeč?

V šov grem takšen, kot sem. Silil se ne bom. Če bom začutil energijo, ljubezen, zaljubljenost, se bom prepustil, če pa ne, pa pač ne. Spoštoval bom vsa dekleta in poskusil na lep način povedati, kaj čutim ali zakaj ne čutim tega, in četudi si tega ne želim, bom to pač moral narediti.

VEČ SI LAHKO PREBERETE V REVIJI *** VKLOP/STOP***

IN NE POZABITE - INTERVJU SI LAHKO OGLEDATE IN SPOZNATE SANJSKEGA MOŠKEGA NA YOUTUBE KANALU ODKRITO.SI - V PETEK, 5. MARCA OB 20:15!