severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Novost na slovenskem trgu Huawei Pura 70 Pro

IV, 28.05.2024 11:03:14

Huawei Pura 70 Pro, pametni telefon z moderno estetiko, izjemnimi zmogljivostmi in bogatim naborom aplikacij, je že na voljo na slovenskem trgu.

Delite na:
Novost na slovenskem trgu Huawei Pura 70 Pro
HUAWEI Pura 70 Pro CU

Ime "Pura" simbolizira nov začetek v seriji pametnih telefonov "P". Predstavlja Huaweievo fuzijo mode in tehnologije, ki združuje čistost in odpira nove perspektive z drzno domišljijo. Huawei s serijo Pura premika meje estetike in mobilne fotografije. Model Pura 70 Pro ni izjema, saj vključuje trikotno izboklino s fotografskimi objektivi, ki se brezšivno zliva s kovinskim robom in stekleno zadnjo stranjo. Dizajn je zasnovan po principu Vane Design, ki redefinira estetske standarde v industriji pametnih telefonov.

huawei-pura-70
Huawei Pura 70 Pro
Huawei

huawei-pura-70
Huawei Pura 70 Pro
Huawei


Zaslon


Huawei Pura 70 Pro se ponaša z briljantnim 17,2-centimetrskim (6,8-palčnim) OLED zaslonom z živahnimi barvami in natančno reprodukcijo. Zaslon, ki preprečuje bleščanje na prostem, ima ozke robove in prilagodljivo hitrost osveževanja med 1 in 120 Hz. Prav tako vključuje 1440-herčno prilagajanje svetilnosti, ki preprečuje utripanje, ter 300-herčno vzorčenje dotika. Zaslon je zaščiten s steklom Kunlun Glass druge generacije, ki zagotavlja večjo odpornost proti praskam in drugim poškodbam.


Kamera


Huawei z novo generacijo sistemov XMAGE uvaja napredne tehnologije kamer in obdelave fotografij. Pura 70 Pro je opremljen z 50-milijonsko glavno kamero Ultra Lighting z nastavljivo zaslonko med f/1,4 in f/4,0 ter funkcijo Ultra Speed Snapshot, ki omogoča fotografiranje predmetov, ki se gibljejo s hitrostjo do 300 km/h. Poleg tega ima 48-milijonsko kamero Ultra Lighting Macro s 3,5-kratno optično povečavo in svetlobno občutljivo zaslonko (f/2,1), ki omogoča fotografiranje predmetov, oddaljenih zgolj 5 centimetrov, tudi v slabših svetlobnih razmerah.

MKT_HUAWEI Pura 70 Pro_KSP_CMF纹理_EN_HQ_JPG_20240330 Large.jpeg
HUAWEI Pura 70 Pro
CU


Baterija in Polnjenje

Velik poudarek je bil namenjen bateriji, ki ima kapaciteto 5.050 miliamper ur, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Podprto je tudi hitro polnjenje z močjo 100 W preko kabla in 80 W brezžično.


Huawei Pura 70 Pro ni edini izdelek v viziji Fashion Forward, ki ga Huawei predstavlja na slovenskem trgu. Na voljo so tudi vrhunske pametne ure Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, ženska različica Watch GT 4 in športna zapestnica Huawei Band 9, ki je sposobna spremljati in analizirati spanje. Vse nove nosljive naprave so združljive z operacijskima sistemoma Android in iOS.