joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

Harryjeva odločitev, da zapusti kraljevo družino, je povlekla s seboj ogromno slabega Odkrito.si

Harryju ni uspelo ...

maribor domzale Ekipa24.si

Kazen dovolj motivirala Mariborčane, tako da so ...

Amazon Rufus: Nakupovanje z uporabo umetne inteligence!

Ivan Valtl, 03.02.2024 12:13:09

Po tednih nenehnih govorice in pričakovanj je ameriški e-trgovski gigant razkril Rufusa, naprednega virtualnega pomočnika z umetno inteligenco, ki obljublja, da bo nakupovalno izkušnjo svojih uporabnikov ponesel na povsem novo raven.

Delite na:
Amazon Rufus: Nakupovanje z uporabo umetne inteligence!
amazon rufus AMA

Rufus, opremljen z zadnjimi dosežki na področju umetne inteligence, je zasnovan z namenom, da uporabnikom Amazona omogoči lažje in bolj intuitivno nakupovanje ter odkrivanje izdelkov. Ta inovativni pomočnik je sposoben razumeti in obdelati obsežne količine informacij o izdelkih, ki so na voljo na Amazonu, ter podatke s spleta, s čimer strankam nudi personalizirana priporočila, odgovore na vprašanja o izdelkih in pomoč pri primerjavah.

rufus.jpg
amazon rufus
AMA


Začetek uporabe Rufusa je zasnovan izjemno uporabniku prijazno. Dovolj je že preprost dotik na iskalno vrstico v Amazonovi mobilni aplikaciji, in že se lahko začne dialog z umetno inteligenco, ki je pripravljena ponuditi optimalne nakupovalne rešitve, prilagojene posameznikovim potrebam. Amazon je prav tako omogočil možnost, da uporabniki, ki bi morda želeli nadaljevati z običajnim načinom iskanja, lahko Rufusovo pomoč kadarkoli enostavno deaktivirajo.

rufus.png
amazon rufus
AMABeta različica Rufusa je od danes na voljo izbrani skupini uporabnikov v ZDA, pričakuje se, da bo v naslednjih tednih storitev dostopna širšemu krogu ljudi. Kljub temu, da trenutni načrti o globalni razpoložljivosti Rufusa še niso razkriti, obstaja močno pričakovanje, da bo leto 2024 zaznamovano kot prelomno leto za umetno inteligenco v svetu e-trgovine, z Amazonom v vodilni vlogi.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg