severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

Slash Revija Stop

Slash - doživel nepopisno tragedijo

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Amazon Rufus: Nakupovanje z uporabo umetne inteligence!

Ivan Valtl, 03.02.2024 12:13:09

Po tednih nenehnih govorice in pričakovanj je ameriški e-trgovski gigant razkril Rufusa, naprednega virtualnega pomočnika z umetno inteligenco, ki obljublja, da bo nakupovalno izkušnjo svojih uporabnikov ponesel na povsem novo raven.

Delite na:
Amazon Rufus: Nakupovanje z uporabo umetne inteligence!
amazon rufus AMA

Rufus, opremljen z zadnjimi dosežki na področju umetne inteligence, je zasnovan z namenom, da uporabnikom Amazona omogoči lažje in bolj intuitivno nakupovanje ter odkrivanje izdelkov. Ta inovativni pomočnik je sposoben razumeti in obdelati obsežne količine informacij o izdelkih, ki so na voljo na Amazonu, ter podatke s spleta, s čimer strankam nudi personalizirana priporočila, odgovore na vprašanja o izdelkih in pomoč pri primerjavah.

rufus.jpg
amazon rufus
AMA


Začetek uporabe Rufusa je zasnovan izjemno uporabniku prijazno. Dovolj je že preprost dotik na iskalno vrstico v Amazonovi mobilni aplikaciji, in že se lahko začne dialog z umetno inteligenco, ki je pripravljena ponuditi optimalne nakupovalne rešitve, prilagojene posameznikovim potrebam. Amazon je prav tako omogočil možnost, da uporabniki, ki bi morda želeli nadaljevati z običajnim načinom iskanja, lahko Rufusovo pomoč kadarkoli enostavno deaktivirajo.

rufus.png
amazon rufus
AMA



Beta različica Rufusa je od danes na voljo izbrani skupini uporabnikov v ZDA, pričakuje se, da bo v naslednjih tednih storitev dostopna širšemu krogu ljudi. Kljub temu, da trenutni načrti o globalni razpoložljivosti Rufusa še niso razkriti, obstaja močno pričakovanje, da bo leto 2024 zaznamovano kot prelomno leto za umetno inteligenco v svetu e-trgovine, z Amazonom v vodilni vlogi.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg