phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

4_Helena Blagne_Led in sol_foto_2) Svet24.si

Kdo je skrivnostni ljubimec Helene Blagne?

michel stephan pl1 Reporter.si

Tožilstvo prikriva sporni sklep glede kemika dr. ...

aleksandra pivec, matej tonin, zdravko počivalšek, janez janša, vlada Svet24.si

V pogodbi tudi uvedba naborništva, dvig denarja ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Janša 3.0 bo v vladi močan kot še nikoli

maja-đukanović Njena.si

Sanjski moški: Našli smo izginulo Majo

Princ Harry, Anglija Njena.si

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti...

Zvezdnika mehiških telenovel žurata na španski Ibizi

K.M., 01.09.2019 11:00:00

Štiriinštiridesetletni Sebastián Rulli in 31-letna Angelique Boyer sta si privoščila evropski dopust.

Delite na:
Zvezdnika mehiških telenovel žurata na španski Ibizi
Sebastián Rulli in Angelique Boyer Profimedia

Med sezono snemanja telenovel se morata zaradi različnih urnikov Sebastián Rulli in Angelique Boyer veliko usklajevati. Sicer sta od leta 2014, ko sta uradno začela razmerje (spoznala sta se že leta 2010 med snemanjem telenovele Teresa, a je bil Sebastián takrat še poročen z voditeljico in igralko Cecilia Galliano, s katero ima devetletnega sina Santiaga), kar nekajkrat sodelovala pri različnih projektih. Po Teresi sta tako recimo moči združila tudi v Sloveniji priljubljenih telenovelah Vrtinec življenja in Sestrske vezi. Zato pa si v času, ko imata nekaj več tednov odmora oziroma dopusta, toliko rajši privoščita skupne počitnice. 

Španska pravljica

Sebastián Rulli in Angelique Boyer.jpg
Sebastián Rulli in Angelique Boyer
Instagram

V letošnjem avgustu zaljubljenca odkrivata lepote Sredozemskega morja, saj sta trenutno na španski Ibizi, prelepem otoku, približno 80 kilometrov oddaljenem od španske obale v sklopu 11 Balearskih otokov.

»Ibiza, prelep kraj, znova sem navdušen,« je v enem izmed številnih videoposnetkov, ki sta jih delila, povedal Sebastián. Igralca pa sta razkrila, da sta se kot povprečna turista sprehodila po otoku in tako odkrivala njegovo zgodovino, naravne lepote ter druge skrivnosti. Seveda pa nista izpustila niti že kar tradicionalnih zabav, po katerih je ta španski otok znan. Udeležila sta se zabave, ki jo je priredil južnoafriški producent house glasbe Black Coffee, in bila nad vzdušjem navdušena. 

Sebastián Rulli in Angelique Boyer 2.jpg
Sebastián Rulli in Angelique Boyer
Instagram

Obalo španskih otokov sta odkrivala tudi s čolnom in tako sredozemsko obmorsko lepoto doživela še z drugega zornega kota. Navdušena sta bila nad številnimi obalnimi jamami, ki jih je ustvarilo morje in zdaj predstavljajo prelepo kuliso. Obiskala pa sta tudi nekatere druge Balearske otoke, med drugim najmanjšega izmed njih, Formentero, kjer naj bi bila najlepša plaža v Evropi, Ses Illetes. 

Utišala govorice

angelique.png
Sebastián Rulli in Angelique Boyer
Instagram

Pred časom so se v svetu mehiških telenovel pojavile govorice, da je 44-letni Sebastián Rulli 13 let mlajšo Angelique Boyer pred meseci zamenjal za še mlajšo izbranko. Številni so poročali, da se je zapletel s 26-letno Irino Baeva, s katero trenutno igra v novi seriji El Dragón (Zmaj), ta pa je v razmerju s 44-letnim igralcem Gabrielom Sotom. Javno se noben od vpletenih na govorice sicer ni odzval, so pa to vsi storili prek družbenih omrežij, kjer dokazujejo, da so še vedno srečno zaljubljeni v svoje prvotne partnerje in da tudi med njimi ni vroče krvi. 

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 33, 16. 8. 2019