favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Goran Šarac z novo ljubeznijo, Dejan Vunjak nadaljuje tradicijo

Andreja Comino, Zvezde, 18.06.2018 06:58:53

Zvezde od blizu in daleč – iz sveta glasbe, umetnosti, mode, televizije, gledališča in športa – so se udeležile piknika Zvezde pod klobuki.

Delite na:
Goran Šarac z novo ljubeznijo, Dejan Vunjak nadaljuje tradicijo
Revija Zvezde

pi foto 15.jpg

Kazalo je na najhujše, a Zvezde imajo med vsemi nebesnimi telesi v vesolju prav posebno mesto. Zato so se prejšnjo sredo nekaj po četrti uri popoldan, ko je bilo pred restavracijo Evergreen na robu igrišča za golf Smlednik vse pražnje okrašeno, nazadnje razbežali tudi nevarno grozeči nevihtni oblaki. Zvezde od blizu in daleč – iz sveta glasbe, umetnosti, mode, televizije, gledališča in športa – so vse leto nestrpno čakale na prvo junijsko sredo, ko so lahko odvrgle skrbi in se na povabilo najbolj nakladne in prijazne slovenske revije zbrale na prijetnem druženju, pri katerem je bila edina sladka skrb, kakšen klobuk si bodo nadele na glavo.

pi foto 1.jpg

»Dobesedno odrasel sem z vašo zabavo. Bil sem še majhen deček, ko sem z očetom Brendijem prihajal na zabavo pod klobuki. Spominjam se, kako je bila udeležba na zabavi včasih korenček, da sem se še bolj potrudil v šoli, saj mi je oče rekel: 'Dejan, če boš priden, greš z mano!' Tam so se mi v otroškem kotičku dogajale same lepe stvari – družil sem se s preostalimi otroki znanih, se igral, zabaval, užival v sladoledih in drugih sladkarijah, spoznaval svoje vzornike, do katerih sem na začetku čutil pravo strahospoštovanje, oče pa je sproščeno klepetal z vsemi. Spominjam se zabave pod klobuki pred sedmimi leti, ki je bila najino zadnje skupno druženje na družabnih prireditvah, saj se je nekaj dni pozneje zgrudil zaradi odpovedi srca,« je dejal Dejan in dodal, da so se z leti spreminjala prizorišča zabav, rdeča nit pa je ostala: prijetno vzdušje, gostoljubje, pogostitev z dobro hrano in pijačo ter imenitna družba.

pi foto 2.jpg

V uredništvu Zvezd se tudi letos nismo izneverili tradiciji in smo za zvezde, njihove družinske člane in prijatelje pripravili nepozabno druženje, kjer so za dobro voljo skrbeli enkratni Čuki, nepogrešljivi DJ Dady in jezični Rok Terkaj, ki je bil zelo spreten tudi pri pozivanju k udeležbi pri zbiranju dobrodelnih sredstev za društvo Vesele nogice.

piknik pod klobuki uredništvo zvezde mv.jpg
Člani uredništva revije Zvezde, gostiteljice družabnega dogodka.
Mare Vavpotič/ M24

Zabavno na zabavi

Znani z vseh vetrov so uživali v sproščenem druženju, ko ni bilo treba nič drugega kot sprostiti se in uživati. »Vzdušje je kot vedno super. Iz leta v leto je boljše, ker je več ljudi in še bolj sproščeno vse skupaj, kar zadeva hrano in pijačo, pa ju je še preveč,« je bil vesel tudi Samuel Lucas, ki je ves čas klepetal z drugimi. Ure so minevale kot minute, vzdušje se je bližalo vrhuncu. Da zvezde niso samo zvezde, temveč ljudje, ki se radi sprostijo in zabavajo, jih je kar nekaj v roke vzelo mikrofon in zapelo svoje uspešnice. Na odru so se Čukom in DJ-ju Dadyju pridružili fantje iz skupine Gadi, pa Ivan Hudnik, Maja Oderlap, Majda Šušelj Tara, Jasmin Stavros, Andreja Sonc, Domen Kumer, Dejan Vunjak, Tatjana Mihelj, Urban Vidmar, postavni fantje iz zasedbe Victory, če naštejemo le najglasnejše, zagotovo pa smo še koga tudi pozabili.

pi foto 4.jpg

Tradicija se bo nadaljevala

»Komaj čakam, da bom tudi sam imel otroke, da bom nadaljeval tradicijo, ki jo je začel moj oče. Malo prej sva se z Isaacom Palmo pogovarjala, da na teh zabavah srečujem mnoge ljudi, ki jih poznam. Rad imam druženje, tako da naj ostane ta tradicija še mnoga leta. Naj bo toliko časa, dokler bom imel še lase, in upam, da jih bom imel še dolgo časa,« je v smehu sklenil Dejan.

pi foto 5.jpg

Zabava, ki se je začela sredi popoldneva, se je končala že v trdi temi. Marsikomu se še ni ljubilo domov, saj je bil zgodnji poletni večer kot nalašč za obujanje spominov in ustvarjanje novih. Skozi leta so se na naših zabavah spletle tudi ljubezenske zgodbe. Že zdaj smo prijetno radovedni, ali se je vnelo kakšno srce. O tem in še marsičem bomo z veseljem poročali v naslednjih številkah Zvezd.

pi foto 6.jpg

pi foto 11.jpg

246mv.jpg

pi foto 9.jpg

pi foto 10.jpg

DSC_9291.JPG

pi foto 13.JPG

igor mikic

DSC_9190.JPG

Najlepši klobuki – bogastvo idej in ustvarjalnosti

Na vabilu na zabavo še posebej položimo na dušo, naj obiskovalci svoji ustvarjalnosti dajo krila in poiščejo, izdelajo, si sposodijo ali kakor koli že priskrbijo čim bolj edinstven klobuk. Tudi letos se nam niso izneverili, mi pa smo najboljše nagradili. Posebno nagrado pa je prispeval Milan Gačanovič, ki je zmagovalki ženskega klobuka kot posebno nagrado podaril enega od svojih klobukov.

k foto 1.jpg
Maja Založnik je žirijo navdušila s svojim klobukom, na katerem so bile note.
Revija Zvezde

Dejan Kranjc
Dejan Krajnc (nagrada za najboljši moški klobuk) je domiselno rešil svojo pričesko, da je ni uničil s klobukom.
M24

k foto 3.jpg

k foto 4.jpg

k foto 6.jpg

293mv.jpg

k foto 8.jpg

k foto 9.jpg

Znanci iz TV-šovov

Televizijski šovi in projekti iz tedna v teden pritegnejo veliko ljudi. Seveda so se njihovi udeleženci razveselili dejstva, da so postali prepoznavni obrazi in si s tem zagotovili dragoceno povabilo med zvezde. Z veseljem so se odzvali in se pokazali še v drugi luči. Predvsem kot prijetni, sproščeni in zabavni sogovorniki, ki radi tudi kakšno ušpičijo, pa tudi kot strogi žiranti tekmovanja v peki na žarih podjetja TeraFlam so se predstavili tekmovalci MasterChefa Slovenije.

indira ekic mv.jpg
Indira s fantom na pikniku Zvezde pod klobuki.
Mare Vavpotič/ M24

tv foto 2.jpg

tv foto 7.jpg

tv foto 3.JPG

tv foto 4.jpg

tv foto 6.jpg

tv foto 8.JPG

tv foto 5.JPG

Družinam prijazna zabava

Tradicionalno druženje pod klobuki je ena redkih velikih družabnih prireditev v Sloveniji, kjer smo še posebej veseli, če znani obrazi pridejo s svojim podmladkom. Tako vsako leto znova uživamo ob pogledu na to, kako hitro rastejo otroci. Tudi letos so se kar precej potegnili.

piknik pod klobuki.jpg
Jani Pavec in žena Nina z njuno ljubko edinko.
Mare Vavpotič/ M24

piknik pod klobuki štamol mv.jpg
Družina modne oblikovalke Maje Štamol Droljc.
Mare Vavpotič/ M24

družina 3.jpg
Miki Vlahovič je prišel s svojima puncama - ženo Petro in hčerko Tio.
M24

169mv.jpg
Hčerki Marike Savšek Jevnišek komaj čakata na druženje z drugimi otroki.
M24

235mv.jpg
Damjan Murko, njegova Maja in njun sinko Tiar.
M24

družina 6.jpg
Novinarka Tina Jereb in njen mož Sašo, nekdanji judoist in inštruktor pri policiji, živita v bližini Smlednika, zato z otroki do prizorišča zabave nista imela daleč.
M24

342mv.jpg
Modna oblikovalka Maja Ferme in njen mož Igor sta bila stilsko usklajena, njuna ljubka hči pa ni želela pozirati.
M24

družina 8.jpg
Jerca Legan Cvikl je prišla s sinovoma Rubenom in Titanom.
M24

Dobrodošli, prijatelji iz soseščine!

Na Radiu Aktual pravijo, da pri njih poletje traja vse leto, saj svoje poslušalce razvajajo s priljubljenimi uspešnicami iz nekdanje skupne države. Glasbeniki pa so pogosti gostje na slovenskih glasbenih odrih. Zato jim ni bilo težko sesti v avto in priti na naše druženje pod klobuki na Smlednik.

t 3 foto 4.jpg
Davor Borno, Davor Radolfi in Jasmin Stavros – trio, ki ga ne morete spregledati.
Revija Zvezde

t 1 foto 2.jpg
Učiteljice so si za letošnji piknik izbrale mornarska pokrivala.
Revija Zvezde

t 2 foto 3.jpg
Glasbeni menedžer in producent Miroslav Šincek je na piknik pripeljal nekdanjo pevko skupine Karma Majdo Šušelj Taro.
Revija Zvezde

t foto 1.jpg
Člani skupine Tarapana Band, za katero pravijo, da je moška različica Učiteljic.
Revija Zvezde

Preberite tudi: Goran Dragić zaljubljen do ušes. Kliknite TUKAJ!