Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Se Jurij Zrnec od nje ne more ločiti?

B. P., Zvezde, 28.06.2018 07:22:25

Priljubljen igralec Jurij Zrnec ni edini, ki ne more brez svojega dekleta! Preverili smo, kateri zvezdniški parčki se povsod, pa naj bo to na družabnih dogodkih ali družbenih omrežjih, pojavljajo skupaj.

Delite na:
Se Jurij Zrnec od nje ne more ločiti?
Revija Zvezde

Obstajajo zvezdniki, ki svoje partnerje skrivajo in želijo v svojem življenju zasebnost, in obstajajo zvezdniki, ki svoje boljše polovice razkazujejo na vsakem koraku. Nekateri pravijo, da so nadležni, nekateri, da so prikupni, a dejstvo je, da večkrat delujejo, kot da ne morejo živeti brez svojega partnerja. Preverili smo tiste zvezdniške parčke, ki se povsod, pa naj bo to na družabnih dogodkih ali družbenih omrežjih, pojavljajo skupaj.

grošelj znani.jpg

Špela Grošelj in Gregor Kirsch

Priljubljena pevka in voditeljica je že dve leti srečna v objemu svojega izbranca, postavnega Gregorja Kirscha, s katerim ju poleg ljubezni druži tudi strast do telovadbe. Špela svojega srčnega izbranca razkazuje tako na dogodkih kot tudi skupnih fotografijah, ki jih ni malo. Da sta zaljubljena do ušes in da ves čas preživljata skupaj, zdaj vedo že čisto vsi.

perjat jugovic.jpg

Teja in Jani Jugovic

Nekdanja udeleženca resničnostnega šova Gostilna išče šefa, ki sta ljubezen našla prav v šovu, sta znana po tem, da se podpirata v vseh stvareh, ki se jih lotita. Jani in Teja se celo ves čas snemata in skupne posnetke objavljata na spletu, zaradi tega pa je večkrat videti, kot da se sploh ne ločita drug od drugega.

grohar.jpg

Sanja Grohar in Matej Ković

Nekdanja miss Slovenije, ki se je pred leti preselila v London, kjer živi in ustvarja, bo čez dober teden dahnila usodni da zaročencu Mateju Koviću. In prav z njim polni svoja družbena omrežja, saj zelo rada objavlja skupne fotografije, iz katerih kar kriči po osladnosti in ljubezni. A Sanja je prav to izkoristila sebi v prid, saj na račun teh fotografij dodatno služi denar na spletu.

Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski

Priljubljeni igralec in pevka sta že vrsto let zaljubljeni par, za katerega pravijo, da sta se med seboj res našla prava dva. In čeprav se na družabnih dogodkih skoraj nikoli ne pojavita skupaj, pa zato njuni oboževalci toliko bolj uživajo ob spremljanju njunih družbenih omrežij, kjer navdušujeta z vragolijami in ljubeznijo do njunih hišnih ljubljenčkov.

orešnik.jpg

Jan Kovačič in Nives Orešnik

Osebni trener in nekdanja miss Slovenije trenutno veljata za enega najbolj vročih zaljubljenih parčkov na sceni. Postavni Jan in lepa Nives, ki sta oba športna navdušenca, sta tipičen primer para, ki se skupaj odpravi na družabni dogodek, skupaj jé, se skupaj rekreira, skupaj nakupuje, skratka vse počne skupaj, kar tudi pokažeta na družbenih omrežjih. Na srečo večine pa pri svojem početju nista moteča, temveč zelo prikupna.

Preberite tudi: Luke Dončića imam poln kufer. Kliknite TUKAJ!