mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zmagovalka življenja Natalija Gros

Andreja Comino, Zvezde, 13.06.2018 10:01:46

Nataliji Gros je dal ples tudi novega partnerja.

Delite na:
Zmagovalka življenja Natalija Gros
Ko si je nadela plesno obleko, se ji še sanjalo ni, kako terapevtski učinek bo imel ples na njeno življenje. Revija Zvezde

Vsa Slovenija je z navdušenjem opazovala, kako se je iz tedna v teden nekdanja svetovna prvakinja v plezanju Natalija Gros iz bube spreminjala v metulja. »Ples je bil pravi balzam za mojo ranjeno dušo. Pomagal mi je zlepiti razbite koščke in spet verjeti v ljubezen,« je povedala plezalka, ki te dni uživa z divje oranžnimi lasmi. Nova pričeska je všeč tudi njenemu novemu partnerju, igralcu Roku Kunaverju, s katerim sta se zaljubila v šovu. Vendar sta šele po koncu priznala, da sta postala par. Natalija nam je zaupala, kako bo šla naprej.

»Diham s polnimi pljuči in grem v nov dan in novemu začetku naproti,« pravi Natalija, ki ji dobro uspeva projekt novo življenje. Pred tremi leti se je po smrti partnerja Jureta Breceljnika povsem umaknila iz javnosti. Ta čas si je lizala rane in skrbela za hčerko Elo. Sodelovanje v šovu Zvezde plešejo ji je prineslo srečo, veselje, zadovoljstvo, plesno osvoboditev in izpolnitev. In predvsem kopico zelo vidnih sprememb. »Res je, midva sva par. Spoznala in zaljubila sva se med šovom. Ker pa sva oba profesionalna pri svojem delu, ki ga opravljava, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tem med šovom nisva govorila. Zdaj, ko je vsega konec, tudi uradno potrjujeva, da sva par, in to mirno deliva s svetom,« pravi Natalija in dodaja, da je vesela, da ga je spoznala, in da ju druži veliko skupnih stvari, kot so športno plezanje, ljubezen do umetnosti, plesa, narave, morja. Natalija ima za seboj bridko izkušnjo prezgodnje izgube partnerja, pa tudi Rok se je moral spoprijeti z ločitvijo od žene. Oba sta dokaz, da čas celi rane in da ko pride pravi, ni ovir za ljubezen.

Veselo v poletje

»Zdaj si želim najprej malo začutiti poletje, saj sem bila od sredine februarja do konca maja bolj kot ne v plesnih dvoranah in studiu in je letošnja pomlad kar zbežala mimo mene,« pravi Natalija, ki ima kopico načrtov za naprej. »Obeta se mi jadranje s prijatelji, ki si ga nadvse želim že dolga leta. To bo moja nagrada za ves plesni trud in dosežek. Nato bom na morje peljala še Elo, ki si počitnice več kot zasluži in želi. Hkrati pa v produkcijskem podjetju, ki sem ga vodila zadnja tri leta, končujem stvari in posle, da se jeseni podam na novo pot,« nam je zaupala nekaj svojih novih načrtov. Enega je že uresničila – spremembo pričeske.

natalija_gros03.jpg
Natalija Gros
Revija Zvezde

Nova pričeska za novo ljubezen

»V finalu sem nosila svojo pričesko, za katero sem se odločila po dolgem premisleku in dolgi želji, ki je bila v meni že pred začetkom šova. A takrat še ni bil primeren in pravi čas. Po vsej preobrazbi, po vsem procesu, skozi katerega sem šla skozi to plesno oddajo, pa sem začutila, da je čas primeren in da sem na to zunanjo preobrazbo pripravljena. Ker je šla skupaj z najino zadnjo točko argentinskega tanga, pa je bila odločitev še toliko bolj na mestu. Rdeča barva pooseblja strast in ogenj, ki je v meni spet zaživel in se prebudil, kratka pričeska pa na neki način pooseblja to, da sem s striženjem dala stran velik del svoje preteklosti,« je povedala o eni najbolj vidnih sprememb. Obetajo pa se ji še kakšne druge, predvsem pa nove ponudbe. »Z Miho sva že dobila ponudbo za plesni nastop, morda se pojavi še kakšna. Ženitne ponudbe so med šovom po družbenih omrežjih kar deževale, a me, iskreno, takšno navezovanje stika res ne zanima. Pri tem sem precej konservativna, človeka moram najprej srečati v živo,« je odločna. To je izkoristil Rok, ki ji je uspel v teh nekaj mesecih zlesti pod kožo.

Preberite tudi: Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z Modrijani? Kliknite TUKAJ!