ženska pav Dobra karma

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, ...

david-urankar, jan-plestenjak Svet24.si

Presenečenje: Plestenjak se umika z glasbene ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Natalija Verboten ob bazenu Odkrito.si

Natalija Verboten: "Že tretji mesec smo v popolni...

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Damjan Murko: Zdaj vas lahko končno pošpricam!

tp, 24.03.2020 22:10:37

Delite na:
Damjan Murko: Zdaj vas lahko končno pošpricam!
Damjan verjame, da lahko človeku z močno vizijo in predano voljo uspe vse, v dokaz za to pa daje kar sebe. »Prešel sem iz okvirja povprečnosti in zdaj sem tukaj, kjer sem si vedno želel biti,« pravi Murko. Tibor Golob

V poplavi vseh samopromotorjev, ki so se v letih samostojne Slovenije zvrstili na estradi, je s posebnim slogom in s premišljeno taktiko odmerjanja svojega lika v medijih res uspelo samo enemu, Damjanu Murku. Veliko je že pokazal in povedal. Lahko bi rekli, da o njem vemo že skoraj vse in da nas z ničimer več ne more presenetiti. A nas je, spet. Ustvaril je parfum, ki ga ob novem CD-ju podarja svojemu zvestemu občinstvu, ki že skoraj 20 dolgih let sledi njegovim zgodbam in glasbi.

mursko.png
Damjan Murko parfum
Damjan Murko

»Parfum La Murko je na voljo vsem, ki si upajo biti drzni, posebni in unikatni. Naj se pošpricajo z mano, kot pravi slogan na embalaži mojih novih parfumov, ki so v moški in ženski različici. Idejo o novem izdelku sva dobila z idejno vodjo vseh mojih velikih projektov Urošem Apostolovičem - Apom. Zakaj ne bi vsi dišali po svojem idolu? Vonj po meni je zdaj dosegljiv vsakemu izmed vas. Skrbno sem ga izbral samo za zveste oboževalce. Parfumi se bodo prodajali za med, o tem sem sveto prepričan. Vsi rojstni dnevi, božič, dan žena ... Vsi si bodo želeli delček mene na sebi in zdaj lahko dejansko izpolnim vse mokre sanje slehernega izmed vas. Zdaj vas končno lahko pošpricam,« nam je povedal Damjan. Slovenski slavček pa bo oboževalce kmalu razveselil tudi z novo pesmijo z naslovom Kabriolet. »Pred kratkim sem se zaprl v studio in posnel svoj novi hit Kabriolet, za katerega bomo kmalu posneli tudi videospot. V kabrioletu se pa bo seveda širil vonj po svežem, močnem in izkušenem moškem, kot sem jaz,« nam je še zaupal Murko.

En parfum pa se je zvezdnik odločil podariti tudi našim zvestim bralcem. Če bi radi dišali kot Murko, nam pišite na Facebook stran Revija Nova. Srečnega lastnika bomo izžrebali v petek ob 12. uri. 

HOČEŠ PARFUM? KLIKNI NA  -> TO <- POVEZAVO IN NAM NAPIŠI, ZAKAJ SI GA ŽELIŠ!