Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zaton Ellen DeGeneres?

kl, 04.07.2020 10:17:03

Ameriške televizije razmišljajo o odpovedi šovov z Ellen, potem ko so po spletu zaokrožile zgodbe o tem, da slabo ravna s sodelavci.

Delite na:
Zaton Ellen DeGeneres?
/ Planet TV

Od začetka epidemije korona virusa v ZDA v aprilu so se po spletu začele širiti govorice o tem, da 62-letna ikona pogovornih šovov slabo ravna s svojimi uslužbenci.

Potem ko je oddajo iz studia prestavila v svojo hišo, so jo sodelavci, ki z njo ustvarjajo enega najbolj gledanih šovov, začeli obtoževati, da jih več kot mesec dni ni obvestila o tem, kako bo z njihovim delom v novih okoliščinah, višini plač, ali se pozanimala o njihovem zdravstvenem stanju. Potem pa je brez opozorila mnoge odpustila.

Premoženje Ellen DeGeneres ocenjujejo na okoli 330 milijonov dolarjev.

“Po tednih negotovosti smo skoraj vsi člani njene ekipe dobili obvestilo o tem, da so naše plače znižane za 60%, kljub temu, da se je šov nadaljeval v neokrnjeni obliki,” je povedala ena od njenih uslužbenk, ki pa svoje identitete ni hotela razkriti.

Po spletu pa so v istem času zaokrožile tudi izpovedi njenih podrejenih o slabem odnosu, ki ga ima Ellen do njih in drugih.

Eden od njenih telesnih stražarjev je tako povedal, da ga ves čas, dokler je bil v njeni službi, ni niti enkrat pozdravila ali se mu kdaj zahvalila, ker varuje njo, njeno ženo in njeno mamo. Drugi nekdanji sodelavci so prav tako povedali, da je zvezda čisto nasprotje tistega, kar vidijo gledalci po televiziji - torej, da ni topla, človeška in čuteča, pač pa domišljava, vzvišena in zlobna.

 “Niti enkrat me ni pogledala,” je na spletu zapisala neka njena nekdanja sodelavka, “Tudi ko sem bila v njeni neposredni bližini, se je z mano pogovarjala preko drugih ljudi.”

“Vsakič je nekoga sovražila,” je povedal eden od njenih sodelavcev. “Vsak dan je izbrala nekoga, nad katerim se je potem cel dan izživljala.”

Kmalu potem, ko so novice o Elleninem odnosu do ljudi zaokrožile po spletu in v medijih, je strmo padla tudi gledanost njenih oddaj. Zato naj bi televizije, ki prenašajo njen šov, resno razmišljale, da bi prenose odpovedale.

DeGeneresova na obtožbe ni odgovorila, neki vir za revijo US Weekly pa je zatrdil, da je “na koncu z živci”.