Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Lea Sirk - To je njen novi partner Alen!

NS, 01.03.2020 16:43:54

Dolgo se je že šušljalo, da v zavetju doma primorske pevke Lee Sirk nekaj ne štima. Zdaj pa je postalo jasno – Lea je namreč sveže zaljubljena v slovenskega košarkarskega reprezentanta Alena Hodžića. Skupaj sta menda že nekaj mesecev, parček pa se tudi ne skriva več, saj po Obali hodita z roko v roki.

Delite na:
Lea Sirk - To je njen novi partner Alen!
Lea in Alen m24

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Lea Sirk, zadnje čase doživlja velike spremembe, tako na poslovnem kot tudi na zasebnem področju. Lani je namreč zamenjala glasbeno ekipo, s katero si je pripela zmago na Emi in nato še na Melodijah morja in sonca, in šla svojo pot, zdaj pa je znano še, da je zamenjala tudi partnerja. Vrsto let je bila pevka namreč srečna v objemu nekaj let starejšega partnerja Gabra Radojeviča, glasbenega producenta, ki je Lei napisal tudi vse njene pesmi. In čeprav je pevka še maja lani na družbenih omrežjih pisala: »Gaber, rada te imam do lune in nazaj,« je zdaj jasno, da ljubezni med njima očitno ni več.

lea sirk gaber
Nekoč je bila srečna z Gabrom
arhiv Svet24

NE SKRIVATA SE VEČ

Naši viri na Obali so nam že na začetku januarja namignili, da pevka Lea Sirk ni tak angelček, kot se rada predstavlja javnosti. »Samo da veste, Lea Sirk se je zapletla v romantično razmerje s poročenim moškim!« Bolj smo vrtali, več informacij smo dobili. Pred dnevi pa je kot strela z jasnega prišla nova sočna informacija, da so Leo opazili z novim partnerjem, ki ga pozna vsa Slovenija. Gre namreč za kapetana koprskega košarkarskega kluba in slovenskega košarkarskega reprezentanta Alena Hodžića, ki se je pred kratkim ločil od svoje žene Alme, s katero je bil poročen le dobri dve leti. Leo in Alena so zadnje čase že večkrat opazili, ko sta se sprehajala z roko v roki, nazadnje so ju opazili tudi na nedavni košarkarski tekmi, kjer je Lea navijala za Koper Primorsko, saj je tudi nekakšna ambasadorka kluba. Zdaj je tudi jasno, zakaj je tako strastna navijačica – ker navija tudi za novega srčnega izbranca Alena. Naši viri so nam še zaupali, da je pevka redna gostja njihovih tekem in da vsakič pride sama, brez moža in otrok – seveda, ker navija za svojega košarkarja. Nov parček so že večkrat opazili tudi skupaj na večerji ali kosilu, med sprehodom, kjer sta objeta in z roko v roki, po naših informacijah pa je Lea novega izbranca tudi že predstavila svojima otrokoma. Kako resno se bo parček obdržal v ljubezni, bo znano čez čas, zdaj je dejstvo, da oba uživata v sveži zaljubljenosti, zato jima želimo čim več lepih in romantičnih trenutkov.

Simpatični Primorec Alen Hodžić je 191 centimetrov visok košarkar, ki igra na položaju krila in branilca, avgusta pa bo dopolnil 28 let, kar pomeni, da si je Lea Sirk našla mlajšega!