ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Zamolčana novica Sanje Grohar

N. S., Zvezde, 10.09.2018 07:53:33

Skrivnostna nevesta Sanja Grohar se je poročila noseča!

Delite na:
Zamolčana novica Sanje Grohar
Sanja Grohar in Matej Kovič, ki sta pred dnevi dahnila usodni da v Žički kartuziji, sta na poroki presenetila z novico, da pričakujeta naraščaj. Revija Zvezde

Nekdanja miss Slovenije Sanja Grohar, ki že vrsto let živi in dela v Londonu, je pred dnevi presenetila s svojo sanjsko poroko, ki pa je ni obešala na veliki zvon. S srčnim izbrancem Matejem Kovičem sta po več kot šestih letih zveze na zadnjo avgustovsko soboto dahnila usodni da na prečudovitem posestvu v Žički kartuziji.

Preberite tudi: Znan Slovenec hudo bolan na urgenci. Kliknite TUKAJ!

Sanja in Matej sta se namreč kljub lepemu življenju v britanski prestolnici želela poročiti v Sloveniji. Čeprav sta imela malo smole z vremenom, jima dež nikakor ni pokvaril dneva. Sanja, ki je bila v čudoviti beli poročni kreaciji prelepa nevesta, je v prekrasnem okolju Žičke kartuzije zasijala do popolnosti, poročno slavje pa je potekalo v najstarejšem slovenskem gostišču tik ob Žički kartuziji. Zanimivo, da Sanja, ki se po novem piše Grohar Kovič, podrobnosti s poroke za zdaj še ni delila na svojih družbenih omrežjih, saj menda tega ne želi in bo svoj čarobni dan imela le zase. Smo pa iz zanesljivega vira blizu Sanji izvedeli, da so svatje do jutranjih ur uživali ob glasbi skupine Sopranos, a bolj kot kar koli je na poroki za največje presenečenje poskrbela kar nevesta sama. Vse svoje najbližje je razveselila z novico, da je noseča. Mladoporočenca te dni uživata na medenih tednih v Grčiji.

sanja grohar cevlji.jpg
Sanja podrobnosti s poroke ne razkriva, delila je le fotografijo prelepih in precej dragih čevljev s kristalnimi metuljčki.
Revija Zvezde