Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zakockal je 70 milijonov

kl, 12.09.2020 09:00:33

Srbski turbofolk pevec trdi, da je v življenju zakockal 70 milijonov evrov. Tega pa ne obžaluje, saj je prepričan, da jih bo ponovno zaslužil.

Delite na:
Zakockal je 70 milijonov
Aca Lukas splet

Srbski turbofolk pevec Aca Lukas je za srbske medije spregovoril o tem, koliko zasluži, o svojih dolgovih in razvadah.

"Letno zaslužim med milijonom in pol in dvema milijonoma evrov. S kockanjem sem izgubil okoli 70 milijonov, ampak sem v življenju zaslužil več kot 100 milijonov. Pravzaprav sem zelo resen milijonar," je dejal Lukas.

"Ni mi žal za nič v življenju, tako tudi ne za denar, ki sem ga izgubil. Moj je. Ponovno ga bom zaslužil," je rekel za Hit.

Povedal je, da mu nikoli nihče ni grozil zaradi dolgov, saj je vse, kar je bil dolžan vrnil. "Nikogar nisem prevaral niti za evro. Sem se pa znal zadolžiti tudi za milijon evrov," je dejal.

Aleksandar Vuksanović, kot je Acino pravo ime, je končal srednjo glasbeno šolo in pri 18-ih začel nastopti na splavu na reki Savi v Beogradu, ki ga je vodil s svojimi prijatelji. Takrat je igral samo rock. Tam ga je opazila takrat popularna srbska rock pevka Snežana Mišković Viktorija, s katero je Lukas nekaj časa tudi nastopal. 

"To je težka zgodba in težko govorim o tem," se spominja Lukas. Band, s katerim je nastopal, je razpadel, ker je Viktorija postala heroinska odvisnica."Obkrožila se je z ljudmi izven našega benda, popularno srbsko pevko in znanim hrvaškim pevcem. Njen takratni fant pa je umrl zaradi heroina. Lahko si mislite, kako je vse skupaj izgledalo. Sam pa takrat nisem poskusil niti trave," je povedal.

Po razpadu banda se je Lukas vrnil na splav, ga poimenoval Lukas in začel na novo. "Dobro sem zaslužil na tem splavu," pravi. "Imel sem toliko denarja, da bi lahko kupil sto stanovanj. Pa nisem kupil niti enega. Bil sem še smrkavec, to me ni zanimalo. Denar sem porabil za kockanje, ženske in alkohol," pravi.