Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zakaj je Tara Zupančič zapustila Tomija Megliča?

N. S., Zvezde, 08.01.2019 09:01:39

Tik pred božičem je kot strela z jasnega v javnost prišla novica, da sta se po treh letih razšla voditeljica Tara Zupančič in glasbenik Tomi Meglič.

Delite na:
Zakaj je Tara Zupančič zapustila Tomija Megliča?
Konec leta 2018 je postregel s še eno žalostno novico: Tara Zupančič in Tomi Meglič nista več par. Marko Delbello Ocepek

Njuna ljubezenska zgodba je bila v začetku ena najbolj vročih tem pri nas, saj sta oba veljala za izjemno priljubljena. V skoraj treh letih sta uživala v ljubezni, skupaj tudi živela, Tara pa si je pridobila tudi naklonjenost Tomijevih dveh otrok. A očitno se je po nekaj letih nekje zalomilo, saj sta se po naših informacijah Tara in Tomi pred kratkim razšla. Kot nam je uspelo izvedeti, je odločitev o koncu njune zveze pred dvema mesecema sprejela prav ljubka voditeljica, kar je novico o razhodu potrdila tudi sama.

»Res je, s Tomijem nisva več skupaj, čeprav sva tako kot vsi, ki si delijo življenje, dolgo časa mislila, da bo to držalo za zmeraj. Pa vendar sva prišla do točke, ko sva morala spustiti drug drugega in iti vsak svojo pot. Ne glede na vse ostaja najina vez močna, predvsem zaradi spoštovanja in ljubezni, ki sva si jo v teh letih delila, in predvsem zaradi vsega lepega, kar sva skupaj doživela,« je povedala Tara, ki jo spomladi čaka vodenje šova Zvezde plešejo, Tomi pa ves čas posveča nastopom in turneji skupine Siddharta.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 1, 31. 12. 2018.