Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Zagorele solze Poskočnih

Karmen Klinc, 14.07.2019 18:00:00

Zagorijo solze je naslov novega hita izredno popularnih Poskočnih.

Delite na:
Zagorele solze Poskočnih
»Spot je nekaj najboljšega, kar smo posneli v svoji karieri,« pravijo Poskočni. PR

Po veliki uspešnici Hulapalu, ki na YouTubu beleži že pol milijona ogledov, fantje ne počivajo na lovorikah; po treh mesecih je tukaj že nova, še udarnejša skladba, na katero bodo lahko množice mladih skakale in pele na prihajajočih poletnih nastopih po vsej Sloveniji.

Dejan, Martin, Joži, Lovro in Nejc so povezana ekipa prijateljev, ki jih druži izredno močna vez z glasbo, zato vselej poskrbijo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat niso ničesar prepustili naključju. »Pesem in zgodba sta res močni. Že samo stavek 'zagorijo solze, ko te vidim' pove vse; ko nekdo, ki je del tebe, zapusti tvoje življenje - si pač obupan.

DSCF5013-Edit.jpg
Dejana je glasba med snemanjem tako navdihnila, da je kar poletel.
PR

Obup pa lahko zdraviš z energijskim odklopom. To se lepo sliši v pesmi, saj je hitra, udarna, moderna, prav tako besedilo in zgodba videospota, v kateri so barve tiste, ki na koncu zmagajo. Barve ljubezni namreč,« o pesmi razmišlja frontman skupine, Dejan Krajnc, in še dodaja z nasmeškom: »Bend je naše življenje; in včasih najbolj zvesta ljubezen in razmerje, v katerem sem kdaj bil.«

DSCF4930.jpg
poskočni muzikanti
Osebni arhiv

Pod pesem se podpisuje eden najbolj iskanih avtorjev pri nas, Rok Lunaček, ki o sodelovanju razmišlja: »Vse moje pesmi imam rad, a na tole skladbo sem še posebej ponosen. Morda še toliko bolj zato, ker sem z Dejanom in s celim bendom vzpostavil res pristen odnos. To se ne zgodi povsod in vedno. Priznam; sem izredno čustveno vpleten v to skladbo in bilo mi je v čast sodelovati z njimi.

Res so profesionalci in izredna ekipa ter Ljudje.« Pod glasbeno produkcijo se je v novi pesmi podpisal Blaž Hribar, videoprodukcijo pa so Poskočni zaupali mladi in zagnani ekipi Globus records, ki se v zadnjem času vse bolj uveljavlja z izredno subtilnimi in kvalitetnimi spoti.

DSCF5051.jpg
poskočni muzikanti
Osebni arhiv

Spot je tako nekaj, česar v Sloveniji ne vidimo vsak dan, in res nekaj posebnega. »Spot je nekaj najboljšega, kar smo posneli v svoji karieri. Snemali smo tri dni, od tega dva dni v Bohinju, en dan pa smo 'švicali' v studiu, kjer sem tudi 'poletel'. Izredno dobro vzdušje je bilo ves čas in ne dvomim, da Zagorijo solze in končni rezultat ljudem ne bi bil všeč,« še dodaja Dejan.

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 28, 5. 7. 2019