GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Za hujšanje si je vzela čas

T. J., 14.02.2020 11:00:59

Ameriški model in igralka Kate Upton, ki je moškim jemala sapo predvsem na naslovnicah revije Sports Illustrated, ki jih je krasila v kopalkah, je čare materinstva prvič okusila novembra 2018. Takrat je na svet prijokala deklica Genevieve, ki jo je 27-letna lepotica povila svojemu možu, 36-letnemu poklicnemu igralcu bejzbola Justinu Verlanderju.

Delite na:
Za hujšanje si je vzela čas
Kate Upton Profimedia

Kate je pred nekaj dnevi na Instagramu pojasnila, zakaj je po porodu skrb za svojo postavo povsem zavestno potisnila na stranski tir in si raje vzela čas zase ter za svojo hčerkico. »Kot novopečena mama zaradi družbenih medijev čutiš pritisk, da si moraš takoj povrniti staro postavo,« je ob fotografiji, na kateri doji, začela svoje pojasnilo. Priznala je, da je takoj poskušala ponovno hoditi na fitnes, se pravilno prehranjevati in si povrniti svoje manekenske mere, a je nato ugotovila, kako smešna so pravzaprav pričakovanja ljudi.

kate upton.jpg
Kate Upton
Profimedia

»Vsaka ženska bi morala dati svojemu telesu čas, da se zaceli, in kot mama preprosto uživati v trenutku,« je poudarila Kate, ki je bila po porodu zaradi pomanjkanja spanca sicer zelo utrujena, a polna ljubezni do svojega prvega in za zdaj edinega otročka. Pritisk, da se karseda hitro znebiš odvečnih nosečniških kilogramov, je po njenem mnenju povsem nepotreben.

kate upton.jpg

»Naučila sem se, da so zadeve pri vsaki ženski drugačne. Odločila sem se, da se ne bom ozirala na mnenja drugih ljudi in se v popolnosti posvetila svoji družini,« je še pojasnila zvezdnica, ki je z odkritostjo požela veliko pohval svojih sledilcev. Njena stanovska kolegica, 34-letna manekenka Lily Aldridge, znana kot nekdanji Victorijin angelček, ji je sporočila: »To je čudovito.«       

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 5, 30.1.2020