kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

cepivo, sputnik V Svet24.si

Kako blizu je cepivo proti koronavirusu?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Za hujšanje si je vzela čas

T. J., 14.02.2020 11:00:59

Ameriški model in igralka Kate Upton, ki je moškim jemala sapo predvsem na naslovnicah revije Sports Illustrated, ki jih je krasila v kopalkah, je čare materinstva prvič okusila novembra 2018. Takrat je na svet prijokala deklica Genevieve, ki jo je 27-letna lepotica povila svojemu možu, 36-letnemu poklicnemu igralcu bejzbola Justinu Verlanderju.

Delite na:
Za hujšanje si je vzela čas
Kate Upton Profimedia

Kate je pred nekaj dnevi na Instagramu pojasnila, zakaj je po porodu skrb za svojo postavo povsem zavestno potisnila na stranski tir in si raje vzela čas zase ter za svojo hčerkico. »Kot novopečena mama zaradi družbenih medijev čutiš pritisk, da si moraš takoj povrniti staro postavo,« je ob fotografiji, na kateri doji, začela svoje pojasnilo. Priznala je, da je takoj poskušala ponovno hoditi na fitnes, se pravilno prehranjevati in si povrniti svoje manekenske mere, a je nato ugotovila, kako smešna so pravzaprav pričakovanja ljudi.

kate upton.jpg
Kate Upton
Profimedia

»Vsaka ženska bi morala dati svojemu telesu čas, da se zaceli, in kot mama preprosto uživati v trenutku,« je poudarila Kate, ki je bila po porodu zaradi pomanjkanja spanca sicer zelo utrujena, a polna ljubezni do svojega prvega in za zdaj edinega otročka. Pritisk, da se karseda hitro znebiš odvečnih nosečniških kilogramov, je po njenem mnenju povsem nepotreben.

kate upton.jpg

»Naučila sem se, da so zadeve pri vsaki ženski drugačne. Odločila sem se, da se ne bom ozirala na mnenja drugih ljudi in se v popolnosti posvetila svoji družini,« je še pojasnila zvezdnica, ki je z odkritostjo požela veliko pohval svojih sledilcev. Njena stanovska kolegica, 34-letna manekenka Lily Aldridge, znana kot nekdanji Victorijin angelček, ji je sporočila: »To je čudovito.«       

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 5, 30.1.2020