zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

zlatko zahovic dw Svet24.si

Lokalni šerif Zahović se ne da motiti

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

Lara Kadis Najstnica.si

Lara Kadis: Za uspeh sta potrebna talent in trud

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Govorice

Ponosna mama Nataša Gorenc

A. C., 14.12.2017 10:01:28

Vsi trije otroci obožujejo šport.

Delite na:
Ponosna mama Nataša Gorenc
Nataša Gorenc je ponosna mama treh otrok, s katerimi so doživeli veliko lepih stvari. Revija Zvezde

Trenerka v šovu o izgubljanju kilogramov priznava, da je šport tisti, ki jo drži pokonci. »Dolgo sem trenirala atletiko, nato pa sem se dolgo posvečala družini in se rekreirala samo občasno, toliko, kot sem gibanje potrebovala za ventil pri vsakdanjih napetostih. Po ločitvi pa je šport postal moja kariera in poslovna priložnost,« priznava Nataša, ki je ljubezen do gibanja prenesla tudi na svoje tri otroke: sinova Domna in Jakoba ter hčerko Tjašo.

Najstarejši je tako kot njegov oče Boris odličen košarkar, najmlajši se je zapisal tenisu, hčerka pa plesu. Skrbna mama Nataša pa je tista, ki deli usodo svojih vrstnic in ima v glavi urnike in obveznosti vseh treh otrok, ki jih razvaža na treninge. »Vendar mi to nikoli ni bilo težko, saj vem, da to delam za njihovo dobro. Podpiram njihove sanje in jim jih pomagam uresničiti. Četudi se otroci kdaj ne zavedajo, kako dobro je, da trenirajo, sama z malce časovne modrosti vem, da jim poskušam vcepiti zdrav življenjski slog in navade, ki jim bodo velikokrat prišle prav v življenju,« pravi. V šovu se namreč povsem jasno vidi, kaj se zgodi, če človek nima zdravih prehranjevalnih navad in če je predolgo v območju udobja. Zato je Nataša nepopustljiva v imenu ljubezni in ne dovoli, da njeni mladostniki »špricajo« treninge.

Seveda pa jih zna tudi pocrkljati in uživati v prijetnih stvareh. Skupaj so prepotovali dobršen del svet in doživeli stvari, ki jih marsikdo ne bo nikoli. In tudi to je dragocena življenjska šola.

Preberite tudi: Gregor Trebušak nič več urednik oddaje. Kliknite TUKAJ!