koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

motoristka, kanalizacija Svet24.si

VIDEO: Motoristka trčila v avtomobil, nato jo je ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

Ante Guberac Svet24.si

Dinastija Guberac: Oče in sin, ki rešujeta čast...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

sara-rutar Njena.si

Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?

Vprašali smo ... S katero slavno osebo bi preživeli dan?

Teja Pelko, 28.07.2020 11:10:54

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Vprašali smo ... S katero slavno osebo bi preživeli dan?
Jan Kreuzer M24/Marko Vavpotič

Komik Jan Kreuzer

Dan bi preživel s Siddharto Gavtamo, ker se najbolj najdem v njegovih življenjskih načelih.

Ajda Mlakar
Ajda Mlakar
osebni arhiv

Radijska voditeljica Ajda Mlakar
Z veseljem bi spoznala gospo Svetlano Makarovič. Rada imam močne in samosvoje ženske, ki se ne bojijo stati za svojimi prepričanji. Je izredna umetnica in mojstrica pisane besede, ravno prebiram njeno Luciferko in sem navdušena. Obe sva tudi ljubiteljici mačk in zagotovo bi najin pogovor prav tako zavil v to smer. Mislim, da bi bilo to prav zanimivo srečanje.

Miha Debevec
Miha Debevec
Arhiv

Harmonikar Miha Debevec
Dan bi najraje preživel s pokojnim pevcem skupine Nirvana Kurtom Cobainom. To pa zato, ker sem bil kot najstnik njihov veliki oboževalec. Še vedno sem, marsikdo ne ve, da sem v mladosti za hobi igral bobne. Bil pa sem tudi na njihovem legendarnem koncertu v Hali Tivoli. Na splošno sem velik ljubitelj rocka.

ramona irgolič
Ramona Irgolič
osebni arhiv

Glasbenica Ramona Irgolič
Med vsemi živečimi slavnimi osebami bi si zagotovo izbrala Leonarda DiCapria. Ne samo da je odličen igralec, ki bi si dejansko že vrsto let prej zaslužil oskarja, temveč je tudi velik ljubitelj živali in okoljevarstvenik. Spomnim se njegovega boja za deževni gozd in zaščite orangutanov na otoku Sumatra, o čemer so redno poročali na lokalni televiziji v Indoneziji. V tem času sem živela v Džakarti in njegov projekt vneto spremljala. Sama sem velika ljubiteljica živali in narave ter me ljudje, kot je on, izredno motivirajo in mi dajejo upanje za boljši jutri.

Dejan Babosek
Dejan Babosek
Mediaspeed

Režiser Dejan Babosek
Kandidatov je res veliko, tako živih kot pokojnih. Če izpostavim enega, bi bil to žal že pokojni Stanley Kubrick, eden od največjih filmskih režiserjev vseh časov. Mislim, da bi lahko imela izjemne pogovore o filmu, življenju in sploh vsem.

Erter Pust
Erter Pust
Žiga Culiberg

Televizijska voditeljica Erter Pust
Zagotovo bi izbrala Oriano Falacci, italijansko novinarko, publicistko in pisateljico. Občudovala sem jo že kot otrok. Intervjuvala je plejado svetovnih voditeljev in drugih oseb iz političnega življenja. Čeprav so jo številni sovražili, je njena veličina v tem, da so ji tudi sovražniki priznavali mojstrsko obvladovanje pisane besede.

Matej Verdinek
Matej Verdinek
revija zvezde

Radijski voditelj Matej Verdinek
Raje kot s kakšno slavno osebo bi dan preživel s katerim od veteranov 1. ali 2. svetovne vojne, ki je recimo doživel dan D, da bi mi povedal, kako je bilo, njegove občutke, strahove, dogodke ... to bi me pritegnilo bolj od srečanja s katerimkoli slavnim!

Petra Zore
Petra Zore
Dare Brenko

Pevka Petra Zore
Če bi bilo možno, bi dan preživela s pokojnim Tošetom Proeskim, saj je bil človek z neverjetno karizmo, angelskim glasom in nasmehom. Obenem pa je eden izmed mojih najljubših pevcev.

Marko Vuksanović
Marko Vuksanović
Mediaspeed

Glasbenik Marko Vuksanović
Z veseljem bi preživel dan z Budo. Nekaj stvari bi rad predebatiral z njim.

Dean Windisch
Dean Windisch
arhiv M24

Radijski voditelj Dean Windisch
Izbral bi dve osebi: Mirana Rudana in Dražena Zečića. Mirana zato, ker ima v sebi toliko optimizma, da je vsak trenutek, preživet v njegovi družbi, izjemen. Dražena pa, ker je izjemno poduhovljen in nadvse dober sogovornik. Poleg tega pa tudi poznavalec literature Alan Ford, ki vedno prikliče nasmeh na lica generacije, ki je odraščala v sedemdesetih in osemdesetih.

Še več zanimivosti iz sveta znanih in slavnih najdete v

★★★ REVIJA NOVA ★★★