ines erbus Odkrito.si

Težki časi za Ines Erbus

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

Osmica, osem Petisvet

Danes zelo kritično, pazite se tujcev in ...

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

Jonathan Davis, Deven Davis Svet24.si

Kakšno naključje: rokerjeva žena umrla ravno na...

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Burak Ozcivit Njena.si

Burak strt: Finančni polom in huda bolezen

Govorice

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem zaprli usta!

K. K., Zvezde, 22.02.2018 16:59:10

Ko sta princ William in vojvodinja Kate vpisala svojega prvorojenca v londonsko šolo Battersea, sta zagotavljala, da bo princ George v šoli samo eden od učencev in da ne bo prav nič drugačen od vrstnikov. Kmalu po začetku šolskega leta pa se je izkazalo, da ni čisto tako.

Delite na:
Princ George v šoli: mučne razmere, staršem zaprli usta!
Na šoli Georgea nihče ne kliče princ, a sošolci seveda dobro vedo, kdo je in kaj je. Revija Zvezde

Mame Georgeevih sošolcev, ki so bile sprva navdušene, da njihovi otroci obiskujejo isti razred kot bodoči britanski kralj, so zdaj nezadovoljne, čeprav seveda ne govorijo o tem. Princ George prihaja v šolo točno, vsi drugi učenci (ne samo sošolci, temveč vsi otroci na šoli!) pa morajo biti v razredu vsaj deset minut prej.

george 1 profi
Princ George pride v šolo vedno zadnji. Vsi drugi učenci šole Battersea morajo priti veliko prej, da lahko gredo skozi strogo varnostno kontrolo.
Revija Zvezde

Pred Georgeevim prihodom morajo namreč skozi natančen varnostni pregled. Varnostniki preverijo vse, kar imajo v šolskih nahrbtnikih – kot da bi se lahko v peresnici skrivala kaka nevarna naprava. Skozi preverjanje mora celo Georgeeva sošolka in sestrična Maud Windsor (štiriletna vnukinja princa Michaela Kentskega), s katero se princ v prostem času pogosto igra v palači. Šele ko je varnostni pregled opravljen in vsi učenci že sedijo v klopeh, stopi skozi vrata George. Starši Georgeevih sošolcev so morali podpisati pogodbo o strogem molku v zvezi z vsem, kar zadeva Georgea. Če bi prekršili dogovor, bi bil njihov otrok takoj izključen iz šole. Georgea na šoli nihče ne kliče princ, pa vendar vsi vedo, kdo je in kaj je. To, da je samo enak med enakimi, pa seveda ne drži.

Preberite tudi: Slovenski smučarski skakalec se poslavlja. Kliknite TUKAJ!