Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Vanessa Hudgens in Kaia Gerber sta po novem samski

T. J., 11.02.2020 18:00:42

Začetek leta 2020 igralki Vanessi Hudgens in obetavni manekenki Kaii Gerber verjetno ne bo ostal v lepem spominu. Prva se je razšla s svojim dolgoletnim fantom Austinom Butlerjem, drugi pa je že po nekaj mesecih razpadlo razmerje s komikom Petom Davidsonom, kar je še posebno razveselilo njena slavna starša. Pa poglejmo, kako in zakaj sta se pretekli teden končali slavni ljubezenski zgodbi.

Delite na:
Vanessa Hudgens in Kaia Gerber sta po novem samski
Vanessa Hudgens in Austin Butler sta se po dobrih osmih letih razmerja razšla zaradi pomanjkanja časa. Profimedia

Po poročanju ameriškega tednika Us Weekly se je priljubljena ameriška igralka in pevka Vanessa Hudgens, ki je decembra lani praznovala 31. rojstni dan, po dobrih osmih letih razmerja, ki je bilo videti zelo resno, razšla s svojim stanovskim kolegom, 28-letnim igralcem in pevcem Austinom Butlerjem. »Vanessa in Austin sta se uradno razšla, kar je Vanessa tistim ljudem, ki so ji blizu, že povedala,« je dejal dobro obveščeni vir. Tisti, ki podrobneje spremljamo dogajanje v Hollywoodu, smo že nekaj časa opažali znake, da v njunem razmerju ni vse tako, kot bi moralo biti. Še posebno ljudem, ki zvezdnikoma sledijo na družbenih omrežjih, ni ušlo, da tako Vanessa kot Austin v zadnjem času nista objavljala skupnih fotografij. Vanessa je zadnjo fotografijo, na kateri ji družbo dela njen zdaj že nekdanji srčni izbranec, na Instagramu objavila 31. oktobra lani. Austin, ki resnici na ljubo sicer ne spada med najbolj dejavne uporabnike družbenih omrežij, pa je svoje sledilce s skupno fotografijo nazadnje osrečil lani poleti, natančneje 28. julija. Zvezdnika, ki sta se zaljubila jeseni 2011, sta svoje razmerje ves čas ohranjala daleč stran od radovedne javnosti. Skupni nastopi v javnosti so bili redki, enako velja za medsebojne ljubezenske izpovedi na družbenih omrežjih.     

vanessa in kaia 2.jpg
Številni Vanessini oboževalci si želijo, da bi se vrnila v naročje svojega nekdanjega fanta Zaca Efrona, ki je menda že kar nekaj časa samski.
Profimedia

Kriva sta oddaljenost in pomanjkanje časa

Čeprav se je njuna ljubezenska zgodba končala, med njima menda ni hude krvi. Glavna razloga za konec razmerja naj bi bila oddaljenost in pomanjkanje časa, saj imata oba nabito polna delovna urnika. Privlačna temnolaska, ki je zaslovela z vlogo Gabrielle Montez v seriji filmov Srednješolski muzikal, je te dni v tujini, kjer snema drugi del Netflixove božične romantične komedije The Princess Switch, v kateri upodablja Stacy De Novo oziroma Lady Margaret, Austin pa ima polne roke dela s snemanjem biografskega filma o kralju rock 'n' rolla Elvisu Presleyju (1935–1977), ki nastaja pod režijsko taktirko slovitega 57-letnega avstralskega filmskega ustvarjalca Baza Luhrmanna in za zdaj še nima naslova. »Snemata na dveh različnih celinah in tukaj gre za vprašanje oddaljenosti. Med njima nikakor ni hude krvi, še vedno globoko spoštujeta drug drugega,« je za televizijsko oddajo E! News pojasnil njun znanec, ki meni, da je povsem mogoče, da bosta Vanessa in Austin obnovila svoje razmerje: »Imata skupno zgodbo in globoko povezanost, morda bosta ponovno našla pot drug do drugega. Toda zdaj ima Vanessa občutek, da Austin potrebuje svobodo in čas kot samski moški, da razmisli o tem, kaj si resnično želi.«    

vanessa in kaia 3.jpg
Kaia Gerber in Pete Davidson, ki spremljevalke menjuje kot spodnjice, sta bila parček le nekaj mesecev.
Profimedia

Se bo vrnila v naročje nekdanjega fanta?

Njun znanec torej meni, da obstaja upanje, da bo nekdanji parček »pogrel juho«. Če se bo to nekega dne res zgodilo, pa številni Vanessini oboževalci verjetno ne bodo najbolj navdušeni. Ni namreč malo tistih, ki si močno želijo, da bi se njihova ljubljenka vrnila v naročje nekega drugega nekdanjega fanta. Pri tem imajo seveda v mislih Zaca Efrona, 32-letnega ameriškega igralca in pevca, v katerega se je lepotica leta 2005 zaljubila ravno med snemanjem filma Srednješolski muzikal. Parček sta bila do decembra 2010. Že tri mesece pozneje je Vanessa začela romanco s 27-letnim igralcem in filmskim producentom Joshem Hutchersonom, ki je trajala do julija 2011, kmalu zatem pa je začela pisati ljubezensko zgodbo z Austinom. Kaj pa Zac? Modrooki ljubljenec žensk je imel junija 2014 kratko razmerje z 41-letno igralko Michelle Rodriguez,  septembra istega leta pa je začel romantično razmerje z 32-letnim modelom in poslovno žensko Sami Miró, ki je trajalo do aprila 2016. Od takrat je »uradno samski«, čeprav so ga mediji v romantičnem smislu povezovali s številnimi bolj ali manj znanimi ženskami, med drugim z angleško glasbenico Mel B (44), ki je zaslovela kot članica dekliške glasbene zasedbe Spice Girls, igralko Alexandro Daddario (33) in plavalko Sarah Bro (23). Kakorkoli že, zdaj naj bi bil lepotec samski, zato številni upajo, da bo med njim in Vanesso po dobrih devetih letih ponovno preskočila iskrica. »Pojdi in zgrabi to dekle!« mu je svetoval eden od sledilcev na družbenih omrežjih. Ob tem je treba pojasniti, da sta bila Vanessa in Zac v obdobju, ko sta se ljubila in bila znana po skovanki Zanessa, vzornika številnih najstnikov. Poleg tega sta slovela kot sanjski parček. Ni čudno, da so njuni oboževalci zdaj, ko sta oba samska, takoj pomislili na obnovitev ljubezenskega razmerja …    

Konec razmerja manekenke in komika

V teh dneh pa ljubezenske rane menda celi še ena mlada in lepa slavna dama, 18-letna manekenka in igralka Kaia Gerber, hčerka legendarne 53-letne manekenke Cindy Crawford ter 57-letnega poslovneža in nekdanjega manekena Randeja Gerberja. Lepotičko so od oktobra lani pogosto videvali v družbi 26-letnega komika in igralca Peta Davidsona, s katerim sta se večkrat držala za roke. Uradni dokaz, da sta bila parček, pa so fotografije, na katerih se poljubljata v bazenu. Ko se je že ravno zdelo, da ne bi mogla biti srečnejša, pa je udarila novica, da naj bi se razšla. Domnevni konec razmerja je za spletno stran Hollywood Life pred približno desetimi dnevi potrdil vir, ki jima je blizu: »Kaia in Pete sta se razšla pretekli teden.« Razloga za konec kratke ljubezenske zgodbe vir ni navedel.      

Šel naj bi na zdravljenje

Znano je, da se Pete spopada z duševnimi težavami, zaradi katerih je bil na zdravljenju že leta 2016, zdaj pa naj bi ponovno želel iti na terapijo. Komik, ki v javnosti povsem odkrito govori o svojih težavah in je med enim od svojih nastopov skozi šalo priznal, da odhaja v rehabilitacijsko središče, bi menda rad poskrbel za svoje zdravje, ki ga postavlja na najpomembnejše mesto, da se bo lahko pozneje povsem osredotočil na razmerje. Resnici na ljubo pa njegova razmerja niso ravno dolgotrajna. Ariano Grande, 26-letno glasbenico in igralko, s katero se je že mesec po začetku razmerja zaročil, je ljubil med majem in oktobrom 2018, 46-letno angleško igralko Kate Beckinsale med januarjem in aprilom lani, s 25-letno igralko in plesalko Margaret Qualley, ki smo jo lahko videli v komični drami Bilo je nekoč … v Hollywoodu, pa je zdržal tri mesece, do oktobra lani. Potem je prišla na vrsto Kaia, s katero sta se menda razšla v prijateljskem duhu.     

Starša sta zadovoljna

Če je Kaia zaradi razpada razmerja najverjetneje žalostna, ravno nasprotno velja za njena slavna starša. Nočne more, ki naj bi jima kratila spanec, je zdaj konec. Cindy in Rande namreč nista bila niti najmanj navdušena nad Petom. Svoji hčerki sta zato ves čas dopovedovala, da ne bi smela vztrajati v razmerju z njim in da ji težavni komik lahko dolgoročno le škodi. Z izbrancem svoje hčerke se sprva nista pretirano obremenjevala, saj sta bila prepričana, da gre le za kratko romanco, ko sta videla, da njuno razmerje postaja čedalje resnejše, pa sta spoznala, da je vrag odnesel šalo in da je čas za ukrepanje. Takrat sta se odločila za več poglobljenih pogovorov s svojo hčerko in očitno sta ji naposled vendarle dopovedala, da Pete ni najboljša izbira zanjo …       

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 4, 23.1.2020