Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ušla ji je gola fotografija

kl, 14.10.2020 08:39:16

Raperka je presenetila veliko od svojih 76 milijonov sledilcev, ko ji je med zgodbe na instagramu zdrsnila gola fotografija.

Delite na:
Ušla ji je gola fotografija
Cardi_B instagram

Fotografijo, na kateri Cardi B zgoraj brez strmi v kamero, je raperka hitro izbrisala. Vendar je bilo seveda že prepozno. Saj vemo: kar je enkrat na internetu, ostane na internetu.

Takoj po tem je na vseh družabnih omrežjih objavila opravičilo - seveda v svojem slogu. Na twitterju je recimo, zapisala:

"O, Bog. Gospod, zakaj za vraga si me naredil tako je**no neumno? Zakaj? Zakaj? Zakaj?

Veste kaj, ne bom se pretepla zaradi tega. Lepo bom pojedla zajtrk. Samo lepo bom pojedla zajtrk in potem bom šla na zabavo."

In potem je objavila fotografijo, kjer se odpravlja na zabavo s svojim bivšim možem OffSetom.

Tudi njeni sledilci in sledilke so hitro pograbili njeno napako in začeli po internetu deliti svoje fotografije, na katerih so zgoraj brez in jih označili s ključnikom 'boobsoutforCardi' ('joškevenzaCardi' - kot bi lahko to prevedli) in jo tako podprli, Cardi pa je z veseljem te njihove fotografije delila na svojem Twitter profilu.

Cardi te dni praznuje rojstni dan in verjetno je objava bradavičk bila posledica prevelike količine zabav in zaužitih substanc, domnevajo njeni sledilci. Prav tako se je razširila tudi zgodba, da je bila fotografija namenjena njenemu bivšemu, vendar seveda nihče tega ne more potrditi. Cardi B pa o tem molči.

Sicer pa Cardi B z razkazovanjem telesa nima posebnih težav, njeni profili so polni bolj ali manj "dostojno razgaljenih" fotografij. Predvsem brez za Američane tako spornih prsnih bradavičk.