Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Noseča Urša Trebušak ne želi tvegati, začasno prekinila delo na televiziji

N. S., Zvezde, 15.04.2019 07:19:44

Na slovenski estradni sceni bomo letos pozdravili kar nekaj zvezdniških naraščajev. Eden tistih medijskih parčkov, ki bodo letos zibali, sta tudi znana obraza z malih zaslonov – zakonca Urša in Gregor Trebušak.

Delite na:
Noseča Urša Trebušak ne želi tvegati, začasno prekinila delo na televiziji
Urša Trebušak (na fotografiji z možem Gregorjem), ki se ji trebušček že kar malo pozna, se je iz previdnosti za otrokovo zdravje že odpravila na porodniški dopust. Revija Zvezde

Voditelj oddaje Svet na Kanalu A in novinarka, ki smo jo nekaj let gledali v oddaji Svet, zadnje leto pa je bila del novinarske ekipe informativne oddaje 24ur, bosta postala jeseni prvič starša. Urša se je že umaknila z malih zaslonov, saj smo iz zaupnih virov na Pop TV izvedeli, da se je iz previdnosti raje predčasno odpravila na porodniški dopust.

Po naših podatkih je v četrtem mesecu nosečnosti, zaobljeni trebušček pa se ji že malo pozna – vsaj tako pravijo tisti, ki jo vidijo vsak dan –, vseeno pa je glede nosečnosti previdna, zato se je zavoljo otrokovega zdravja odločila za začasni umik s televizije. Očitno sta zakonca Trebušak svoj prvi naraščaj načrtovala, saj je znano, da je Gregor še pred leti na prvo mesto postavljal kariero. Ko pa se je odpovedal uredniški funkcij in ostal samo še voditelj oddaje Svet, je postalo jasno, da so se mu spremenile tudi življenjske prioritete in da si z Uršo nadvse želita ustvariti družino. V zvezi sta že pravljičnih sedem let, od tega sta že skoraj pet let mož in žena, zato je bil otročiček le še vprašanje časa. Letošnja jesen bo za televizijska zakonca pestra, ko bosta doma pozdravila novega družinskega člana in spoznavala prve trenutke z otrokom, ki je plod njune ljubezni.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 15, 10. 4. 2019.