Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

Noseča Urša Trebušak ne želi tvegati, začasno prekinila delo na televiziji

N. S., Zvezde, 15.04.2019 07:19:44

Na slovenski estradni sceni bomo letos pozdravili kar nekaj zvezdniških naraščajev. Eden tistih medijskih parčkov, ki bodo letos zibali, sta tudi znana obraza z malih zaslonov – zakonca Urša in Gregor Trebušak.

Delite na:
Noseča Urša Trebušak ne želi tvegati, začasno prekinila delo na televiziji
Urša Trebušak (na fotografiji z možem Gregorjem), ki se ji trebušček že kar malo pozna, se je iz previdnosti za otrokovo zdravje že odpravila na porodniški dopust. Revija Zvezde

Voditelj oddaje Svet na Kanalu A in novinarka, ki smo jo nekaj let gledali v oddaji Svet, zadnje leto pa je bila del novinarske ekipe informativne oddaje 24ur, bosta postala jeseni prvič starša. Urša se je že umaknila z malih zaslonov, saj smo iz zaupnih virov na Pop TV izvedeli, da se je iz previdnosti raje predčasno odpravila na porodniški dopust.

Po naših podatkih je v četrtem mesecu nosečnosti, zaobljeni trebušček pa se ji že malo pozna – vsaj tako pravijo tisti, ki jo vidijo vsak dan –, vseeno pa je glede nosečnosti previdna, zato se je zavoljo otrokovega zdravja odločila za začasni umik s televizije. Očitno sta zakonca Trebušak svoj prvi naraščaj načrtovala, saj je znano, da je Gregor še pred leti na prvo mesto postavljal kariero. Ko pa se je odpovedal uredniški funkcij in ostal samo še voditelj oddaje Svet, je postalo jasno, da so se mu spremenile tudi življenjske prioritete in da si z Uršo nadvse želita ustvariti družino. V zvezi sta že pravljičnih sedem let, od tega sta že skoraj pet let mož in žena, zato je bil otročiček le še vprašanje časa. Letošnja jesen bo za televizijska zakonca pestra, ko bosta doma pozdravila novega družinskega člana in spoznavala prve trenutke z otrokom, ki je plod njune ljubezni.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 15, 10. 4. 2019.