Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Umazano perilo Johhnyja Deppa

kl, 09.07.2020 13:00:53

Pijanec, narkoman, nasilnež ... To je slika hollywoodskega zvezdnika, ki jo rišejo priče na sodišču, kjer igralec toži časnik zaradi žalitve.

Delite na:
Umazano perilo Johhnyja Deppa
Johnny Depp na sodišču Mirror.co.uk

John Christopher Depp II, kot se je junak Piratov iz Karibov s polnim imenom predstavil na sodišču v Londonu, kjer poteka sojenje v zvezi z njegovo tožbo zoper tabloid The Sun, je v zaslišanju prič zanikal navedbe svoje bivše žene Amber Heard, češ da je bil do nje nasilen.

57-letni igralec namreč toži britanski tabloid The Sun, ki ga je v nekem članku iz leta 2018 označil za "pretepača žene", saj naj bi bil v svojem kratkem zakonu s 17 let mlajšo Amber Heard do nje nasilen. 

4d49921de7dfb2b9c03bd9a8dcfbd52a.jpeg

V prvih dveh dneh sojenja je tožena stran predstavila svoje dokaze. Časnik je tako sodišču predstavil video, na katerem Depp vidno alkoholiziran leži na tleh in fotografije, ki prikazujejo črte belega praška na mizi, poleg katerih je vidna Deppova kreditna kartica.

Predstavili so tudi fotografije nekdanje žene, fotomodela, ki jo je objavila na družabnih omrežjih, in ki naj bi prikazovale modrice na rokah, ki naj bi jih ji povzročil Johnny Depp.

Johnny Depp in Amber Heard sta se poročila leta 2015, potem ko sta se štiri leta pred tem srečala na neki komediji. Ločila sta se po dobrem letu zakona.

Predstavniki tabloida so omenili tudi dogodek, ko naj bi Depp bil nasilen do žene na dan, ko se je odločil za ločitev. Povod za nasilje in odločitev, da se bo ločil, pa naj bi bili človeški iztrebki na njegovi postelji, za katere je obtožil Amberine prijatelje, ki so bili na žurki v njunem domovanju.

af348492bfc7fa4abcfeeae734071645.jpeg

Prav tako naj bi si Depp s sporočili dopisoval s prijateljem, igralcem Paulom Bettanyjem in v sporočilih omenjal, da bi morali Amber zažgati kot čarovnico, prej pa jo še utopiti.

Obramba časnika The Sun sicer temelji kar na 14 obtožbah nasilništva, za katere je Amber obtožila Johnnyja in ki naj bi jih zagrešil med letoma 2013 in 2016 na Japonskem, Bahamih, v Los Angelesu in tudi na njegovem privatnem letalu.

fa766245d8f7c9afe0a45732f0104dfd.jpeg

Depp vse obtožbe zanika in trdi, da je v resnici bila nasilna Amber, ki naj bi ga napadla s pepelnikom in na njem ugašala cigarete. Prav tako trdi, da je bila ona tista, ki je uživala alkohol in kokain in njega silila v uživanje teh substanc, čeprav po drugi strani priznava, da je imel probleme z uživanjem droge že vse od svojega 11. leta.

V svoj zagovor je povedal, da je v resnici bil "mirovnik", ki je poskušal pomiriti scene, v katerih je Amber bila nasilna do njega.

fa0a79eaebee8daef6f9a13759bb1357.jpeg

Johhny je tudi želel da bi na sodišču prikazal dokaze, da ga je Amber varala z igralcem Jamesom Francom in miljarderjem Elonom Muskom, vendar se je sodišče odločilo, da ti dokazi niso relevantni za primer, v katerem razsojajo izključno ali je "gospod Depp napadel gospo Heard".

Sojenje, ki so ga začeli dva meseca kasneje od predvidenega roka zaradi razmer, povezanih z epidemijo koronavirusa, naj bi trajalo predvidoma tri tedne. Na strani Johnnyja Deppa pa naj bi pričale tudi njegovI bivši partnerki, igralka Winona Rider in pevka Vanessa Paradis.