franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Tudi znani Slovenci obožujejo nogomet

C. L., 13.07.2018 10:00:58

Čeprav Slovencev letos ni na svetovnem nogometnem prvenstvu v Moskvi, tudi pri nas vlada velika evforija.

Delite na:
Tudi znani Slovenci obožujejo nogomet
Revija Zvezde

Nogomet je že med najmlajšimi zelo priljubljen šport, med žogobrci pa je tudi veliko znanih Slovencev, za katere je to najboljši način rekreacije.

Peter Lovšin

Poleg smučanja je nogomet moj najljubši šport, ki ga igram tudi rekreativno. Ker vem, kako se stvarem streže, tudi kot navijač mnogo bolje razumem situacije na igrišču in ne kritiziram kar tako na pamet. Nogomet ti da ogromno energije, najpomembnejše pa je druženje na igrišču in tisto po treningu, na pivu.

Peter Lovšin

Primož Kozmos

Nogomet je bil zame mnogo let prepovedan šport, prav tako kot tenis. Oba športa sta bila namreč preveliko tveganje za poškodbe. Zdaj pa je prišel čas, ko si lahko dam duška, zaradi česar sem neizmerno srečen. In tako se s prijatelji rad dobim in odigram kakšno tekmo, kar me ohranja pri kondiciji.

Primož Kozmos

Jože Potrebuješ

Nogomet je moj najljubši šport. V povprečju ga igram od dvakrat do trikrat na teden, in to pri treh ekipah, da lahko ujamem termine. Ta rekreacija mi da ogromno energije in ponosen sem, da se lahko kosam s 30 let mlajšimi mulci. Vsaj dvakrat na mesec odigramo tudi kakšno dobrodelno tekmo. Pri nogometu sem spoznal ogromno prijateljev, saj na igrišču pokažeš pravi karakter.

Jakov Fak

Nogomet mi je že od nekdaj všeč in igral sem ga že kot mulec na travniku v domači vasi. Glede na šport, s katerim se ukvarjam, sicer ni nič kaj priporočljiv, a včasih kljub temu malo pobrcam. Sem ter tja pa se udeležim tudi kakšne dobrodelne nogometne tekme.

Jakov Fak

Vili Resnik

Nogomet mi je zelo ljub šport, vendar imam zanj zadnja leta žal vse manj časa. Igram tudi v nogometni reprezentanci slovenskih glasbenikov. Želel bi si, da bi lahko več treniral, a kaj ko ni časa, seveda pa svoje naredijo tudi leta. Kljub temu se rad udeležim dobrodelnih nogometnih tekem, na katerih pa igro prilagajam trenutni pripravljenosti. Malo sem na igrišču, malo pa na klopi, da dobijo priložnost tudi mlajši.

Vili Resnik

Preberite tudi: Boštjan Romih končno priznal: med poroko je razmišljal o nogometu. Kliknite TUKAJ!