bojan krizaj in špela Dobra karma

Bojan Križaj na krilih ljubezni s svojo Špelo

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 23. oktobra

Prostozidarji 1 Reporter.si

Boštjan M. Turk: Šokanten dokument razkriva, da ...

janša Svet24.si

Premier Janša: »Pred nami je teden boja za ...

20200316-00995849 Necenzurirano

Ker so pri Počivalšku zavlačevali, bodo z ...

Gasilci PGD Šentjur plešejo Jerusalemo Odkrito.si

Šentjurski gasilci odplesali Jerusalemo

hana r Njena.si

Hana si je v Srbiji znova povečala ustnice

Trumpovi podporniki tožijo raperko za 20 milijonov

kl, 24.09.2020 11:30:56

Raperka Cardi B naj bi z objavo videa prizadela njihovo čast in dobro ime.

Delite na:
Trumpovi podporniki tožijo raperko za 20 milijonov
Cardi B in Hennessy Carolina splet

Raperka Cardi B je namreč v začetku meseca na svojem profilu na družabnih omrežjih objavila videoposnetek prepira svoje sestre in njene partnerke s skupino dveh moških in ženske, od katerih eden nosi čepico z napisom "Make America Great Again" ("Naredimo Ameriko spet veliko"), kar je slogan ameriškega predsednika Trumpa in njegovih privržencev.

Cardi naj bi skupino označila za fanatike, ki so njeno sestro, sicer tudi raperko, Hennessy Carolina in njeno partnerko Michele Diaz, sicer znano manekenko, napadli samo zato, ker sta hispanskega porekla in lezbijki.

V tožbi, v kateri zahtevajo 20 milijonov dolarjev odškodnine, tožniki trdijo ravno nasprotno in sicer, da sta dekleti napadli njih, enega izmed tožnikov celo popljuvali in grozili njegovi ženi.

carid-b-beach-assault-3.jpg
Tožniki raperke Cardi B
splet

"Skupina je mirno uživala nedeljsko popoldne na plaži, ko je raperska zvezda Hennessy Carolina nenadoma začela nanje kričati, pljuvati, jih žaliti, napadati in jim grozila. In to samo zato, ker je eden od njih nosil kapo s sloganom," je dejal njihov odvetnik. Dodal je še, da je video, ki ga je kasneje objavila Cardi B bil spremenjen. "Takega ga je lahko videl cel svet, ona pa je z zlobnimi nameni lažno obtožila moje kliente in njihove družinske člane kot naciste in rasiste," je še dejal.

Eden od tožnikov, Peter Caliendo, je na novinarki konferenci dejal: "Nismo rasisti. Nismo homofobi. Sem kristjan. Nobenih problemov nimam." Dodal je, da je sedaj njegov ugled uničen. "Moj ugled je moje življenje. Je moje ime. Prodajam namreč reševalna vozila," je dejal.

Nasprotno, Carolina Hennesy v zvočnem posnetku, ki ga je prav tako objavila Cardi B in v katerem pojasnjuje video, trdi, da sta dva moška v skupini njej in njenemu dekletu rekla "naj se vrneta v svojo je**no deželo". "Vzeli so naju na muho, ko so videli, da sva parkirali avto, da govoriva špansko in da nisva belki," trdi.

Odvetniki Cardi B tožbe še niso komentirali.