favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Tragično slovo Kate: 13-letni hčeri pustila poslovilno pismo

S. D., Zvezde, 21.06.2018 09:01:28

Svet je pretresla nepričakovana smrt modne oblikovalke Katherine Noel Brosnahan, bolj znane pod umetniškim imenom Kate Spade, ki se je poslovila v 56. letu starosti, za seboj pa pustila pismo, naslovljeno na hčerko.

Delite na:
Tragično slovo Kate: 13-letni hčeri pustila poslovilno pismo
Profimedia

Po besedah oblikovalkine sestre je Kate naredila samomor zaradi dolgega boja z duševnim zdravjem. Reta Saffo, ki je trdno prepričana, da je imela sestra bipolarno motnjo, jo je večkrat prepričevala, vendar neuspešno, naj poišče strokovno pomoč. Zdaj je v sporočilu za javnost pojasnila: »Dokončno jo je uničila. Zelo tragičen in žalosten konec življenja izredno čudovite osebe. Kate smo imeli vsi radi in močno jo bomo pogrešali.«

spade 4

Priznana oblikovalka, na katero je stavila tudi angleška vojvodinja Kate, je za seboj pustila trinajstletno hčerko Frances. V poslovilnem pismu, ki ji ga je pustila, je deklico prosila, naj se ne obremenjuje s tem, kar je njena mama storila, in da to v nobenem primeru ni njena krivda. Kate je sicer zaslovela z modno znamko torbic, oblačil, nakita in dišav Kate Spade, ki jo je ustanovila leta 1993 v New Yorku. Leta 2006 je potem podjetje, ki je danes vredno 2,5 milijarde dolarjev, prodala in se posvetila vzgoji hčerke. Lani pa sta se z možem Andyjem vrnila v modne vode z novo znamko čevljev in torbic Frances Valentine.

spade 3.jpg

spade 1.jpg

Preberite tudi: Boleče slovo znanega Slovenca. Kliknite TUKAJ!