mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Tragedija v družini Gorana Ivaniševića: trepeta za sinovo življenje

Revija Zvezde, 17.05.2019 06:24:30

Upokojeni hrvaški teniški igralec Goran Ivanišević (47) je pred dnevi doživel šok, ko je do njega prišla novica, da je bil njegov sin Emanuel udeležen v prometni nesreči.

Delite na:
Tragedija v družini Gorana Ivaniševića: trepeta za sinovo življenje
Goran Ivanišević ima iz zakona s Tatjano Dragović dva otroka – hčerko Amber in sina Emanuela. Revija Zvezde

Deček je bil namreč v avtomobilu z manekenom Vlahom Arbulićem (29), partnerjem njegove mame Tatjane Dragović (41), ko je v enem od zagrebških križišč v njun avto trčilo drugo vozilo, ki je v križišče zapeljalo v trenutku, ko se je prižgala rdeča luč. Trk je bil tako silovit, da je terensko vozilo odbilo v bližnjo stavbo, pri tem pa so se sprožile varnostne blazine.

goran 2.png
Po ločitvi od Gorana leta 2013 je Tatjana našla srečo z nekaj let mlajšim Vlahom Arbulićem, a sta tudi z Goranom ostala v stikih.
Revija Zvezde

Medtem ko Vlaho ni bil poškodovan, pa je deček dobil hud udarec v glavo, zaradi česar so ga morali z reševalnim vozilom takoj prepeljati v bolnišnico. Na kraj nesreče je kmalu prihitela tudi Tatjana, ki je sina pospremila v bolnišnico. Pozneje pa je zbrala le toliko moči, da je novinarjem dejala: »Sin je v bolnišnici s hudimi poškodbami.« Vlaho pa je podal še nekaj podrobnosti o dečku: »Vsi smo v šoku. Osredotočeni smo samo na to, da si hitro opomore in da bo dobro. Ima hudo poškodbo glave, vendar so zdravniki optimistični glede njegovega okrevanja. Samo to je pomembno, da bo mali dobro. Ob udarcu so se sprožile varnostne blazine, a sem takoj skočil k njemu, ga vzel v naročje in ga odnesel iz avta. V njem sva bila sama, saj sem ga šel iskat, ko se je končal njegov trening.« Vlaho je še povedal, da Gorana trenutno ni na Hrvaškem, da pa se bo v nekaj dneh vrnil domov, da bo lahko ob sinu.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 19, 8. 5. 2019.