katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

velika noc pirhi potica sunka Svet24.si

Povečan obisk bolnišnic zaradi prenažiranja z ...

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

Tanja Žagar, Miha Vodičar Njena.si

Neprepoznavna Tanja Žagar: besna ga je vrgla ven

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

Tomiju Megliču srce ukradla znana slovenska igralka?

N. S., Zvezde, 19.03.2019 07:46:05

Romantična Katarina Čas in Tomi Meglič?

Delite na:
Tomiju Megliču srce ukradla znana slovenska igralka?
Tomi Meglič ... Arhiv uredništva

Po vseh vzponih in padcih na ljubezenskem področju je pomladansko sonce posijalo tudi na ljubezensko srečo priljubljene igralke Katarine Čas in glasbenika Tomija Megliča. Ekskluzivno razkrivamo nov medijski parček, ki je baje trenutno sicer še vedno v fazi spoznavanja in prvih romantičnih trenutkov v dvoje.

Da nam v uredništvu revije Zvezde ne uide nobena sočna podrobnost iz življenja naših zvezdnikov, smo dokazali že večkrat. Med drugim tudi lani, ko smo prvi razkrili, da sta se po dveh letih razšla priljubljeni pevec skupine Siddharta Tomi Meglič in voditeljica Tara Zupančič. Pred tedni smo prav tako ekskluzivno razkrili sveže samsko igralko Katarino Čas, ki se je razšla z glasbenikom in glasbenim producentom Tamirjem Gostišo. Zdaj pa vam spet prvi razkrivamo, kam je Amor izstrelil svojo puščico letošnjo pomlad. Katarina Čas in Tomi Meglič se sicer poznata že dolgo, a očitno je šele zdaj med njima preskočila iskrica, ki je močnejša od prijateljstva. Kot smo izvedeli iz dobro obveščenih virov, sta lepa igralka in nadarjeni glasbenik že nekaj tednov v romantičnem razmerju. Ker pa naj ne bi želela prehitevati stvari, naj bi bila trenutno še v fazi spoznavanja in uživanja v prvih skupnih trenutkih.

katarina čas.png
... in Katarina Čas sta očitno našla srečo drug v drugem, saj medsebojne naklonjenosti ne moreta več skrivati.
Revija Vklop

Zvezdnika sta nam padla v oči na nedavnem koncertu skupine Siddharta v ljubljanskem SiTi teatru. Igralka je sedela na zgornjem balkonu, ki je po navadi rezerviran za partnerje nastopajočih in zelo posebne ljudi, ki se sicer ne želijo preveč kazati med občinstvom. Po končanem koncertu, ko so se fantje priljubljene glasbene skupine priklanjali obiskovalcem v dvorani, pa je naše pozorno oko ujelo tudi prikupen poljub, ki ga je Tomi poslal na balkon lepi Katarini. Slednja je Tomiju čestitala tudi na zabavi po koncertu, kjer sta se sicer držala drug drugega, a nista želela, da bi ju fotografi ujeli skupaj. No, našemu fotografu je na koncu uspelo tudi to, saj je bila energija med njima preveč očitna, da bi to lahko skrivala še naprej.

Sicer pa koncert ni edini dogodek, ko smo Katarino in Tomija ujeli skupaj. Zadnje čase smo ju večkrat opazili tudi v prostem času, kako sta se družila vsa zadovoljna in nasmejana. In ko ju gledamo takole skupaj, se verjetno vsi strinjamo, da sta zelo lep par, zato jima želimo čim več ljubezni in romantike tudi v prihodnje.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.