Sofia Streisand 1 Odkrito.si

Med pripravo muzikala Mojster in Margareta so se ...

neda ukraden Svet24.si

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 ...

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

meghan harry Svet24.si

Harry in Meghan sta bila ostro napadena, brani ju ...

marijana Njena.si

Ljubezen na vasi: Ima voditeljica dvojčico?

luka_basi21 Njena.si

Vesela novica za oboževalce Luke Basija

Tina Turner: Spregovorila o sinovem samomoru

T. J., 16.07.2019 14:00:00

Glasbenica in igralka Tina Turner, ki bo novembra dopolnila okroglih 80 let, je v začetku julija lani izgubila sina Craiga, ki si je pri 59 letih vzel življenje.

Delite na:
Tina Turner: Spregovorila o sinovem samomoru
Tina Turner Profimedia

Po dobrem letu dni je babica rock'n'rolla v intervjuju za oddajo CBS News prvič spregovorila o njegovem samomoru: »Mislim, da je bil Craig osamljen.

Po mojem mnenju ga je predvsem to pripeljalo do tega, da si je vzel življenje. Povsod imam njegove fotografije, na katerih se smeji, in čutim, da je na dobrem kraju. Resnično tako čutim.« Tina je morala v preteklosti prestati že marsikaj hudega. Med drugim jo je zadela kap, bojevala se je z rakom črevesja in odpovedjo ledvic … Takrat ji je njen 63-letni mož Erwin Bach ponudil eno od svojih ledvic. »Ljubček, ti si še mlad, jaz pa sem stara,« je najprej zavrnila njegovo velikodušno ponudbo, po podrobnejšem razmisleku pa si je vendarle premislila: »No, če si se resnično pripravljen odpovedati eni ledvici, je to v redu …«

Presaditev, ki so jo izvedli leta 2017, je bila na srečo uspešna in zvezdnica od takrat živi z ledvico svojega moža, nemškega glasbenega menedžerja, ki mu je usodni da dahnila leta 2013. Pred tem je bila poročena z zdaj že pokojnim glasbenikom Ikom Turnerjem, s katerim je po zakonskih vodah plula med letoma 1962 in 1978. Znano je, da Tina s svojim možem že od leta 1994 živi v Švici.     

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 28, 5. 7. 2019