Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

archie Svet24.si

Princ William vrača udarec bratu Harryu

filip-pesek_pl Njena.si

Sin Rosvite Pesek je zaročen

gasper kramar Njena.si

Izgubil 95 kilogramov in osvojil nov cilj!

Tina Turner: Spregovorila o sinovem samomoru

T. J., 16.07.2019 14:00:00

Glasbenica in igralka Tina Turner, ki bo novembra dopolnila okroglih 80 let, je v začetku julija lani izgubila sina Craiga, ki si je pri 59 letih vzel življenje.

Delite na:
Tina Turner: Spregovorila o sinovem samomoru
Tina Turner Profimedia

Po dobrem letu dni je babica rock'n'rolla v intervjuju za oddajo CBS News prvič spregovorila o njegovem samomoru: »Mislim, da je bil Craig osamljen.

Po mojem mnenju ga je predvsem to pripeljalo do tega, da si je vzel življenje. Povsod imam njegove fotografije, na katerih se smeji, in čutim, da je na dobrem kraju. Resnično tako čutim.« Tina je morala v preteklosti prestati že marsikaj hudega. Med drugim jo je zadela kap, bojevala se je z rakom črevesja in odpovedjo ledvic … Takrat ji je njen 63-letni mož Erwin Bach ponudil eno od svojih ledvic. »Ljubček, ti si še mlad, jaz pa sem stara,« je najprej zavrnila njegovo velikodušno ponudbo, po podrobnejšem razmisleku pa si je vendarle premislila: »No, če si se resnično pripravljen odpovedati eni ledvici, je to v redu …«

Presaditev, ki so jo izvedli leta 2017, je bila na srečo uspešna in zvezdnica od takrat živi z ledvico svojega moža, nemškega glasbenega menedžerja, ki mu je usodni da dahnila leta 2013. Pred tem je bila poročena z zdaj že pokojnim glasbenikom Ikom Turnerjem, s katerim je po zakonskih vodah plula med letoma 1962 in 1978. Znano je, da Tina s svojim možem že od leta 1994 živi v Švici.     

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 28, 5. 7. 2019