Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

A. C., Zvezde, 17.07.2018 07:13:52

Pevka Žana Povše odkrito o ločitvi, svoji hčerki in novi ljubezni.

Delite na:
Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu
Z Borisom Timom se je vse v življenju Žane Povše postavilo na svoje mesto. Osebni arhiv

Pevka Žana Povše je ženska, ki je vedno znala dvigati prah. Bila je ena prvih, ki je pred leti priznala, da si je privoščila obisk pri lepotnem kirurgu (čeprav ji, roko na srce, tega ni bilo treba), nato pa je bolj kot s svojo glasbo pritegovala pozornost medijev s svojim izvoljencem, celjskim manekenom Danijem Salobirjem, s katerim imata desetletno hčerko Kiaro. Vedno sta delovala kot zaljubljen par, zadnja leta sta bila precej umaknjena iz javnosti, zato se dolgo ni vedelo, da sta se razšla.

Preberite tudi: Obraz Planet TV žaluje. Kliknite TUKAJ!

»Prišla sva do točke, ko sva ugotovila, da bova bolj srečna, če greva vsak svojo pot. Seveda pa skupaj skrbiva za najino Kiaro,« pravi Žana, ki se je že pred časom znova zaljubila. Tokrat v postavnega glasbenika, izvrstnega violinista Borisa Tima. Spoznala sta se na Hvaru, kjer bi morala skupaj nastopiti na neki poroki. Poroka je odpadla, onadva pa sta nenadoma dobila čas za spoznavanje. Boris prihaja iz Novega Sada, veliko je nastopal po klubih po vsem svetu, med drugim je tudi uradni violinist Playboyevih zabav na Hrvaškem. Zato razume in podpira Žano, ki že štiri leta nastopa z zasedbo Platin, ki jo vodita Diana in Simon Gomilšek, po vsej Evropi, največ pa po Avstriji in Nemčiji. Vajena je nenehnih voženj na nastope, kar pa je bilo še posebno naporno, ko je pred leti sprejela povabilo v šov Znan obraz ima svoj glas. Takrat je ugotovila, da je veliko bolj vzdržljiva, kot je mislila.

povse 3

Odkar je v njenem življenju Boris, ji nasmeh ne izgine z obraza. Zaljubljenca veliko časa preživita v Zagrebu, na katerega sta oba zelo navezana. Lep odnos pa imata tudi Boris in Kiara, za katero njena mami pravi, da je zelo pridna punca. Šolo je izdelala brez težav, igra violino in crklja svoja mucka. Včasih mamo spremlja v studio na sinhronizacijo risank, obe pa sta se veselili poletja, ki bo malo delovno, malo pa namenjeno uživanju.

povse 1
Pevka blesti kot že dolgo ne.
Osebni arhiv

Pa tudi Žana in Boris bosta našla čas zase in za svojo svežo ljubezen. Pred kratkim sta bila v Dubrovniku, ki slovi kot mesto, nalašč za zaljubljence. Že zdaj pa odštevata dneve do 11. novembra, ko bosta praznovala prvo obletnico ljubezni. Do takrat pa ju čaka še veliko razvajanja, skupnih potepanj, pa tudi dokončanje Žaninega albuma, pri katerem ji pomaga Boris, ki je bil navdušen, ko si je dala Žana za svoj rojstni dan narediti novo tetovažo.