ANNA_PAYNICH Odkrito.si

Zaradi Pop TV-jevega šova ostala brez službe

ROBI BOJANEC Svet24.si

Trije invalidi in tri navdihujoče zgodbe

Jezus Kristus Petisvet.si

Znanstvenik napovedal prihod Jezusa in konec ...

sedež lmš, marjan šarec Svet24.si

To so Šarčevi najtesnejši sodelavci

murko vesna Svet24.si

Slavček je združil moči z »fačuzijem«

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

Alya za obrez Njena.si

Takšna je Alya brez ličil

Govorice

Težek boj z rakom: znana Slovenka ganjena do solz

A. C., Zvezde, 21.06.2018 07:31:11

Letos so češnje nabirali za hudo bolno Lucijo Mlinarič.

Delite na:
Težek boj z rakom: znana Slovenka ganjena do solz
Takole veselo je Lucija Mlinarič pozdravila mlade nogometaše. Revija Zvezde

Pred kratkim smo v Zvezdah objavili navdihujočo zgodbo o kotalkarici Luciji Mlinarič, ki se že drugič spopada s hudo boleznijo. Organizatorji tradicionalnega dobrodelnega druženja ob češnjah Vrabček upanja so se prvo junijsko nedeljo zbrali v Vipolžah na nogometni tekmi in dobrodelnem dogodku, katerega izkupiček je bil tokrat namenjen Luciji, ki je dolga leta nesebično pomagala drugim.

»Odločili smo se, da bomo češnje letos nabirali zanjo, za našo ambasadorko. Srečen sem, da smo pripravili srčen, pozitiven, povezovalen in nadvse uspešen dobrodelni dogodek, ki je pomenil sklenitev dobrodelne akcije, kjer se je prek dražbe dresa Luke Dončića, dražb vin briških vinarjev, prostovoljnih donacij, donacije Fundacije Vrabček upanja in seveda prostovoljnih prispevkov na kraju dogodka, na nogometnem igrišču, zbralo nekaj čez 9300 evrov,« je zadovoljen novinar Ervin Čurlič, gonilna sila akcije. Ker pa dober glas seže v deveto vas, donacije še kar prihajajo.

Tudi Lucija ni mogla verjeti tolikšni sreči in dobrodelnosti ljudi. Po kemoterapiji ji spet rastejo lasje. Drobčkana kot majhna punčka je v živo rumeni obleki pozdravila mlade nogometaše na začetku tekme ter optimistično in veselo klepetala z udeleženci dogodka, med katerimi je bil tudi Rašo Nesterović. Vsi so ji želeli eno: čim prejšnje okrevanje.

Preberite tudi: Boleče slovo znanega Slovenca. Kliknite TUKAJ!