nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Tega kamere v šovu Nova zvezda Slovenije niso ujele!

Carmen Leban, Zvezde, 12.06.2018 18:01:57

Ne samo na odru, dogajalo se je tudi v zakulisju šova Nova zvezda Slovenije.

Delite na:
Tega kamere v šovu Nova zvezda Slovenije niso ujele!
Nasmejane Prekmurke Mojca, Simona, Maja in Tamara so navijale za Betko Lebar. Carmen Leban

Finalna oddaja šova Nova zvezda Slovenije je bila tudi za nas prav posebna, saj se je revija Zvezde skupaj z občinstvom in navijači odpravila na pot v Srbijo. Oddajo so namreč snemali v velikem studiu v Šimanovcih, majhnem kraju z le nekaj hišami, približno sedemdeset kilometrov pred Beogradom. In potovanje z avtobusom je bilo za vse prava dogodivščina.

nova zvezda slovenije  3.jpg
Arijana Lucas se je pred tekmovanjem stisnila k fantu Matiji.
Carmen Leban

Začelo se je že v Ljubljani, ko se je pet razigranih Prekmurk prikazalo kar dvajset minut po predvidenem odhodu avtobusa, ko smo končno lahko krenili na pot proti Šimanovcem v Srbiji, kjer stoji velik snemalni kompleks, v katerem snemajo številne televizijske šove. Med potjo so se nam pridružili tudi Belokranjci – Vivianini navijači, a takrat se nam še sanjalo ni, da bo prav njihova kandidatka postala Nova zvezda Slovenije. Pred studiem nas je pozdravilo kakšnih osem lepo rejenih potepuških psov, ki jih očitno hranijo ljudje iz produkcijske hiše.

Potem je iz stavbe prikorakala ena od finalistk Tatjana Mihelj z berglami, saj si je pred dnevi poškodovala gleženj. Šepal pa je tudi voditelj Klemen Bunderla, ki si je zlomil prst na nogi.

nova zvezda slovenije  2.jpg
Ravnatelj Andrej Rutar je skupaj s tremi dijakinjami navijal za Tino Drnovšček.
Carmen Leban

Med sopotniki na avtobusu je bil tudi Andrej Rutar, sicer ravnatelj gimnazije in šole za predšolsko vzgojo, ki jo obiskuje finalistka Tina Drnovšček. Z ravnateljem pa so kljub ponedeljkovemu testu iz angleščine prišle tudi Tinine sošolke Eli, Valerija in Meta. Živahne Prekmurke, ki so tako grdo zamujale, so bile prijateljice Betke Lebar, ki je niso mogle prehvaliti. Številno močna je bila tudi navijaška skupina Taje Šviligoj, med katerimi je bil tudi njen oče Marjan. »Imam mesarijo in zato nisem mogel priti že v petek,« pojasni Marjan, ki je bil hčerki v veliko oporo.

nova zvezda slovenije 5.jpg
Eva Hren je bila na koncu zadovoljna s finalistkami šova Nova zvezda Slovenije.
Planet TV

Tudi navijači Arijane Lucas so bili iz vrst sorodnikov in prijateljev, med njimi sta bila tudi njen fant Matija Reja in sestra Dajana. Smo pa pogrešali Arijaninega očeta, glasbenika Samuela Lucasa, ki ji je svetoval, naj pokaže, kar zna.

nova zvezda slovenije 1.jpg
Viviana Kukar je stara komaj šestnajst let, žirijo v šovu Nova zvezda Slovenije pa je prepričala s čudovitim pevskim talentom.
Carmen Leban

Kmalu se je začelo zares. Tako slovenske kot srbske navijače so peljali v peklensko vroč studio, v katerem je bilo živahno tako na odru kot v zaodrju. Sem in tja so tekali maskerji in frizerji, ki so pomagali nastopajočim pri urejanju. Najprej je bil na vrsti nastop v duetih, v katerih so se pomerile Taja in Arijana, Tatjana in Betka ter Viviana in Tina. Prva je oder s solzami v očeh zapustila Taja, za njo vidno razburjena Tatjana in nazadnje dokaj umirjena Tina. Potem je sledil solističen nastop preostalih treh. Na koncu sta se v velikem finalu pomerili Viviana in Arijana, ki sta se morali v tistem večeru kar trikrat preobleči. Obe dekleti sta bili zelo prepričljivi, žirija pa je za Novo zvezdo Slovenije izbrala šestnajstletno Viviano Kukar.

nova zvzeda slovenije 6.jpg
Tudi Klemen Bunderla je navdušen nad zmagovalko Viviano Kukar.
Carmen Leban

Preberite tudi: Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z Modrijani? Kliknite TUKAJ!