mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

princ Harry Svet24.si

Princ Harry le še bleda senca samega sebe

NOVAK 8A-2020 Reporter.si

Ljudmila Novak ob 20. letnici NSI o svetovljanu ...

zrče, novalja, plaža Svet24.si

Okužbo v zadnjem mesecu potrdili pri 16 mladih, ...

aleksandra pivec danilo markocic izola bobo2 Necenzurirano

"Kravje kupčije" z nepremičninami v občini Izola

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Sanja grohar_portet_osebni arhiv Njena.si

Sanja Grohar v solzah

Tara Zupančič spregovorila o ločitvi: nikoli ni bila očkova punčka

A. C., Zvezde, 13.05.2019 07:49:28

Tara Zupančič o očetu Bojanu.

Delite na:
Tara Zupančič spregovorila o ločitvi: nikoli ni bila očkova punčka
Taro Zupančič je vzgajala mama, a je kljub ločitvi staršev zelo navezana tudi na očeta Bojana. Se vam ne zdi, da sta si zelo podobna? Osebni arhiv

Voditeljica Tara Zupančič vedno poudarja, kako je navezana na mamo, kako jo je vzgajala kot samohranilka in bila stroga z njo. »Naučila me je vsega, kar moram znati, predvsem pa je od nekdaj zahtevala, da sem samostojna in odgovorna. Zaradi nje me lahko pošljete kamor koli, pa se bom znašla, ravno tako bom poskrbela zase, za kar sem ji danes zelo hvaležna,« pravi Tara, ki pa ni nikoli govorila o očetu Bojanu.

»Sem otrok ločenih staršev. Tudi po ločitvi sem imela z očetom redne stike. Bila sem del družine, ki si jo je ustvaril pozneje, in sem se z njimi zelo dobro počutila,« pravi Tara in dodaja, da je bila še premajhna, da bi razumela nesoglasja med staršema in zakaj sta se ločila. »Meni je bilo samo pomembno, da sem čutila, da me imajo še vedno vsi radi. Z očetom sem se vedno dobro razumela, razen v enem redkih obdobij pubertete in naše družinske drame. A so se stvari pozneje postavile na svoje mesto. Je pa res, da zaradi ločitve nisva bila tako zelo povezana, čeprav se mi danes zdi, da to ni ogrozilo najine 'duhovne' navezanosti. Imava se rada, pa čeprav si tega ne rečeva na glas. Nisem pa bila nikoli atijeva punčka, vzgajala me je bolj mami. Zdaj se videvava, ko se ujameva, slišiva pa seveda pogosteje,« še doda.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 19, 8. 5. 2019.