phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

4_Helena Blagne_Led in sol_foto_2) Svet24.si

Kdo je skrivnostni ljubimec Helene Blagne?

michel stephan pl1 Reporter.si

Tožilstvo prikriva sporni sklep glede kemika dr. ...

aleksandra pivec, matej tonin, zdravko počivalšek, janez janša, vlada Svet24.si

V pogodbi tudi uvedba naborništva, dvig denarja ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Janša 3.0 bo v vladi močan kot še nikoli

maja-đukanović Njena.si

Sanjski moški: Našli smo izginulo Majo

Princ Harry, Anglija Njena.si

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti...

Tara Zupančič spregovorila o ločitvi: nikoli ni bila očkova punčka

A. C., Zvezde, 13.05.2019 07:49:28

Tara Zupančič o očetu Bojanu.

Delite na:
Tara Zupančič spregovorila o ločitvi: nikoli ni bila očkova punčka
Taro Zupančič je vzgajala mama, a je kljub ločitvi staršev zelo navezana tudi na očeta Bojana. Se vam ne zdi, da sta si zelo podobna? Osebni arhiv

Voditeljica Tara Zupančič vedno poudarja, kako je navezana na mamo, kako jo je vzgajala kot samohranilka in bila stroga z njo. »Naučila me je vsega, kar moram znati, predvsem pa je od nekdaj zahtevala, da sem samostojna in odgovorna. Zaradi nje me lahko pošljete kamor koli, pa se bom znašla, ravno tako bom poskrbela zase, za kar sem ji danes zelo hvaležna,« pravi Tara, ki pa ni nikoli govorila o očetu Bojanu.

»Sem otrok ločenih staršev. Tudi po ločitvi sem imela z očetom redne stike. Bila sem del družine, ki si jo je ustvaril pozneje, in sem se z njimi zelo dobro počutila,« pravi Tara in dodaja, da je bila še premajhna, da bi razumela nesoglasja med staršema in zakaj sta se ločila. »Meni je bilo samo pomembno, da sem čutila, da me imajo še vedno vsi radi. Z očetom sem se vedno dobro razumela, razen v enem redkih obdobij pubertete in naše družinske drame. A so se stvari pozneje postavile na svoje mesto. Je pa res, da zaradi ločitve nisva bila tako zelo povezana, čeprav se mi danes zdi, da to ni ogrozilo najine 'duhovne' navezanosti. Imava se rada, pa čeprav si tega ne rečeva na glas. Nisem pa bila nikoli atijeva punčka, vzgajala me je bolj mami. Zdaj se videvava, ko se ujameva, slišiva pa seveda pogosteje,« še doda.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 19, 8. 5. 2019.