peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

bencin gorivo, dizel Svet24.si

"Bencinarjem" se na črpalko splača še danes, ...

delovna_akcija_teren0003 Svet24.si

Ana Praznik: Če imaš voljo in moč, poprimi za ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

Govorice

Tanja Žagar se je zaradi sina odpovedala denarju

Andreja Comino, Zvezde, 15.10.2018 08:00:23

Tanja Žagar preživlja eno najlepših obdobij v življenju. »To jesen se mi je zgodilo toliko neverjetnih stvari, da se lahko le zahvaljujem za vse lepo in dobro. V začetku septembra sem se vrnila v službo, Karlo je šel v vrtec,« pravi. Sinček Karlo je 13. oktobra praznoval tudi prvi rojstni dan, ob katerem so mu pripravili kopico praznovanj za sorodnike in prijatelje.

Delite na:
Tanja Žagar se je zaradi sina odpovedala denarju
Miki in Tanja M24

»Preteklo leto je bilo najlepše v mojem življenju in bi ga takoj ponovila z vsem, kar se mi je zgodilo. Po Karlovem rojstvu sem se ukvarjala samo z njim, vse drugo sem dala na stranski tir. Tudi skrb za kondicijo. Ostalo mi je še nekaj trebuščka, ki me prav nič ne moti, saj obožujem vsak kilogram, pridobljen zaradi materinstva. Pomeni mi čisto srečo in radost, saj sem ga dolgo čakala, da sem ga lahko pridelala,« pravi Tanja Žagar, ki se je septembra vrnila v službo v glasbeno šolo v Logatec, kjer dela že štirinajst let. Poučevala je že v srednji šoli, nato med fakulteto, zaposlila pa se je v zadnjem letniku študija. S sodelavci in starši se odlično razumejo, zato je strast do poučevanja še ni minila. Sočasno z nastopom službe je Karlo naredil prve korake.

Tanja Žagar3_osebni arhiv.jpg
Pevka se ne vznemirja zaradi kakšnega kilograma, ki ji je ostal po porodu. Pravi, da bo že izginil, ko bo čas za to.
Osebni arhiv

Veliko zabav

»Točno pri enajstih mesecih je najprej prehodil tri samostojne korake, čez deset dni pa je začel korakati po svoje in zdaj ga ne more nič več ustaviti. Hkrati s tem je šel še v vrtec, kjer se odlično počuti in se je že navezal na vzgojiteljice in otroke iz skupine,« razlaga pevka, ki se je v službo vrnila za polovični delovni čas. To pa zato, da lahko vsaj nekaj časa preživi s sinom. Službo ima ob popoldnevih in ga skoraj, razen da ga zjutraj odpelje v vrtec, popoldan ne bi videla. »Tega pa ne bi mogla storiti, saj je materinstvo nekaj najlepšega na svetu. S Karlom neizmerno uživam. Rada se crkljava, igrava, veliko pa tudi druživa z drugimi ljudmi. Vajen je biti ves čas med ljudmi, zato ga zlahka prepustim komu v varstvo,« razlaga. In ker imata s partnerjem Mikijem Šarcem širok družinski in prijateljski krog, sta tudi za Karlov prvi rojstni dan pripravila veliko praznovanje. »Rada imam rojstne dneve in mi veliko pomenijo. Ko prejemaš čestitke, se pretaka dobra energija, ki jo želim deliti s svojimi najbližjimi. Zato za Karla doma ne bova pripravila samo ene zabave, temveč niz praznovanj. Imeli bomo pravo obdobje zabav. Nekaj tort bom spekla sama, za druge bodo poskrbele moje prijateljice, nekaj jih bom kupila. S prijatelji in sorodniki smo se že vnaprej dogovorili, da ne bomo pretiravali z darili. Igrača na igračo v otrokovi glavi povzroči samo zmedo. Kakšna koristna malenkost bo dobrodošla, poudarek pa bo na druženju in zabavi. To so najdragocenejši trenutki, ki nas najbolj bogatijo,« pravi Tanja.