Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Tako tankega pasu še niste videli, kajne?

kl, 05.08.2020 16:00:58

Fotografije 23-letnega dekleta so postale viralne, potem ko je o njenem neverjetno vitkem pasu pisal britanski tabloid.

Delite na:
Tako tankega pasu še niste videli, kajne?
Su Moh Moh Naing instagram

Študentka Su Moh Moh Naing iz Mjanmara trdi, da je obseg njenega pasu zgolj 34,7 cm. Kar pa je za mnoge še bolj neverjetno, je njena trditev, da naj bi za tako drobcen obseg bili zaslužni samo njeni geni.

Trdi namreč, da je vse popolnoma naravno in da si ni dala odstraniti reber, da fotografij ne spreminja s programi za editiranje in da ne uporablja steznika.

"Sem zdrava in se zdravo prehranjujem," pravi 23-letnica in dodaja, da ni razlogov za skrb. "Uživam v poziranju in v tem, da ljudem pokažem, kako izgledam. Komplimenti mi laskajo in ljudje se strinjajo, da izgledam lepo."

Sicer Su Moh Moh ni ženska z najmanjšim obsegom pasu v zgodovini. Ta "čast" je pripadla Ethel Granger, Angležinji, ki je živela med letoma 1905 in 1982 in je leta 1939 zaradi ozkega pasu prišla v Guinnessovo knjigo rekordov . Njenega rekorda doslej ni potolkla še nobena druga predstavnica nežnejšega spola.

ethel_granger.jpg
Ethel Granger, ženska z najmanjšim obsegom pasu
Facebook

Veliko žensk, ki se ponaša z ozkimi pasovi, do tega pride z mučenjem telesa s stezniki ali odstranjevanjem reber - Ena najbolj znanih oseb, ki je to javno priznala je ameriška pevka in igralka Cher, ki si je dala odstraniti spodnji rebri na vsaki strani. Venezuelska manekenka Aleira Avendano pa je za to, da je obseg njenega pasu meril skromnih 50 cm, nosila steznik 23 ur na dan.

Tabloid Daily Mail je ob objavi dekletovih fotografij zapisal, da njen pas nikoli ni bil uradno izmerjen in dodal, da nekatere fotografije kažejo znake spreminjanja s pomočjo programov za editiranje.