Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

Štajerski nogometni kapetan voditelj cerkve Jezus je pot

D. D., Zvezde, 12.06.2019 18:01:56

Marcos Tavares in njegova žena Leticia, ki imata pet otrok, sta tudi voditelja cerkve Jezus je pot, ki ima vrata odprta tako za vernike kot nevernike.

Delite na:
Štajerski nogometni kapetan voditelj cerkve Jezus je pot
Marsikdo ne ve, da Marcos Tavares (na fotografiji z ženo Leticio) ni le izvrsten nogometaš, ampak dela tudi kot pastor v svoji cerkvi. Šimen Zupančič

Kapetan nogometne ekipe Maribora Marcos Tavares je Brazilec, ki že malo vleče po štajersko. Trenutno uživa v športnem dopustu in ima tako več časa za družino. A Marcos in njegova žena Leticia, ki imata pet otrok, sta tudi voditelja cerkve Jezus je pot, ki ima vrata odprta tako za vernike kot nevernike.

Zakonca sta pred kratkim s svojo cerkvijo na Mestnem pikniku v Mariboru gostila številne prijatelje in vernike ter podarila več kot 300 knjig s poučno vsebino. »Z ženo Leticio sva se odločila hoditi z Jezusom Kristusom leta 2004, zdaj imava pet otrok. Vere ne prakticirava le ob nedeljah dopoldne. Z vero živiva in s pomočjo biblije sprejemava vsakdanje odločitve, učiva otroke in delava načrte za prihodnost. Oba služiva Bogu kot pastorja v cerkvi Jezus je pot. Verjameva, da je Jezus edini način za resnico in življenje in edini način, da imamo odnos z Bogom. Sveto pismo je tukaj na zemlji priročnik človeškega bitja,« je za spletno stran cerkve napisal nogometaš in pastor Marcos Tavares, ki vodi bogoslužje vsak petek zvečer in vsako nedeljo zjutraj.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 23, 5. 6. 2019.