phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

4_Helena Blagne_Led in sol_foto_2) Svet24.si

Kdo je skrivnostni ljubimec Helene Blagne?

michel stephan pl1 Reporter.si

Tožilstvo prikriva sporni sklep glede kemika dr. ...

aleksandra pivec, matej tonin, zdravko počivalšek, janez janša, vlada Svet24.si

V pogodbi tudi uvedba naborništva, dvig denarja ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Janša 3.0 bo v vladi močan kot še nikoli

maja-đukanović Njena.si

Sanjski moški: Našli smo izginulo Majo

Princ Harry, Anglija Njena.si

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti...

Štajerski nogometni kapetan voditelj cerkve Jezus je pot

D. D., Zvezde, 12.06.2019 18:01:56

Marcos Tavares in njegova žena Leticia, ki imata pet otrok, sta tudi voditelja cerkve Jezus je pot, ki ima vrata odprta tako za vernike kot nevernike.

Delite na:
Štajerski nogometni kapetan voditelj cerkve Jezus je pot
Marsikdo ne ve, da Marcos Tavares (na fotografiji z ženo Leticio) ni le izvrsten nogometaš, ampak dela tudi kot pastor v svoji cerkvi. Šimen Zupančič

Kapetan nogometne ekipe Maribora Marcos Tavares je Brazilec, ki že malo vleče po štajersko. Trenutno uživa v športnem dopustu in ima tako več časa za družino. A Marcos in njegova žena Leticia, ki imata pet otrok, sta tudi voditelja cerkve Jezus je pot, ki ima vrata odprta tako za vernike kot nevernike.

Zakonca sta pred kratkim s svojo cerkvijo na Mestnem pikniku v Mariboru gostila številne prijatelje in vernike ter podarila več kot 300 knjig s poučno vsebino. »Z ženo Leticio sva se odločila hoditi z Jezusom Kristusom leta 2004, zdaj imava pet otrok. Vere ne prakticirava le ob nedeljah dopoldne. Z vero živiva in s pomočjo biblije sprejemava vsakdanje odločitve, učiva otroke in delava načrte za prihodnost. Oba služiva Bogu kot pastorja v cerkvi Jezus je pot. Verjameva, da je Jezus edini način za resnico in življenje in edini način, da imamo odnos z Bogom. Sveto pismo je tukaj na zemlji priročnik človeškega bitja,« je za spletno stran cerkve napisal nogometaš in pastor Marcos Tavares, ki vodi bogoslužje vsak petek zvečer in vsako nedeljo zjutraj.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 23, 5. 6. 2019.