Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Sreča najde pot

M.Š., 07.08.2019 13:00:00

Priljubljeni mehiški igralec Fernando Colunga (53), nepozabni José Armando iz slovite Esmeralde in junak številnih drugih telenovel, ki smo jih spremljali tudi na slovenskih malih zaslonih – nazadnje v telenoveli Moč in strast, je ob Blanci Soto osrednji protagonist telenovele Sreča najde pot (Porque el amor manda) iz leta 2012.

Delite na:
Sreča najde pot
Sreča najde pot, Fernando Colunga, Blanca Soto Pop TV

Čeprav smo ga bili več let vajeni v vlogah resnih poslovnežev in kavalirjev, v omenjeni seriji prepričljivo nastopi v vlogi simpatičnega Jesusa Garcie, prijetnega, vedno nasmejanega in optimističnega moškega. Čez dan dela v kuhinji picerije in kot dostavljavec hrane, ponoči študira. Pred šestimi leti se je preselil v Chicago, ko je zaradi konca burnega razmerja z Veronico zapustil rojstni Monterrey in čez mejo sledil ameriškim sanjam.

30-vklop-fernandocolunga-2-elsecretario.jpg
El secretario, Juan Pablo Espinosa, Stephanie Cayo
promo

Nekega dne pa med brskanjem po družbenih omrežjih Jesus odkrije, da ima Veronica šestletno hčer, in takoj posumi, da bi lahko bil dekličin oče. Veronica mu sicer prizna, da je Valentina njegova hči, vendar noče ničesar od njega, saj je srečna in poročena s prekrasnim človekom. Kljub temu se Jesus na vrat na nos odloči, da bo odpotoval v domovino in spoznal deklico. Ker pa nima denarja, slepo zaupa Rusu Uryju, ki mu je pripravljen plačati vozovnico pod pogojem, da s seboj vzame še kovček oblačil za tamkajšnjo sirotišnico. Seveda je to le pretveza, a Jesus za prevaro ne ve in se ob prihodu na mehiška tla zaplete v umazane posle. Naposled je vendarle oproščen krivde, vendar brez denarja in na videz brez prihodnosti. Veronica seveda zahteva, da si uredi življenje in poišče službo, saj bo le tako videval hčerko.

Alma Montemayor (Blanca Soto) je na drugi strani uspešna direktorica pomembnega kozmetičnega podjetja in zaročenka vplivnega poslovneža Rogelia Rivadeneire. Na videz ima vse, kar si je kdaj želela. Ko zaradi neprimernega vedenja odpusti svojo asistentko, si mora poiskati novega pomočnika. Jesus torej išče službo, Alma pa išče novega asistenta. Tako usoda poskrbi, da se njune poti prepletejo in kmalu še dodatno zapletejo ...

30-vklop-fernandocolunga-2.jpg
Sreča najde pot, Fernando Colunga, María José Mariscal
Pop TV

Zgodba je polna komičnih zapletov in romantičnih trenutkov, predvsem pa se trudi prikazati vsakdanje skrbi navadnih ljudi, ki poskušajo preživeti v svetu nepoštenosti in krivic, in poudarja bistvo temeljnih človeških vrednot in zavedanja, da nič ni nemogoče, ko gre za ljubezen.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 30, 25. 7. 2019