Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Spoznajte privlačne sestre in brate hollywoodskih zvezdnikov

T. J., 20.07.2019 13:00:00

Tokrat vam predstavljamo sorojence zvezdnikov iz sveta zabavne industrije, ki so se iz takšnih ali drugačnih razlogov znašli v senci svojih medijsko bolj izpostavljenih sester in bratov. Nekateri od njih so prav tako dejavni v filmskih, glasbenih in manekenskih vodah, a žal ne tako zelo uspešni, drugi so si izbrali povsem drugačne poklice, daleč stran od soja žarometov, vsem pa je skupno, da so (skoraj) ravno tako čedni kot njihovi zvezdniški sorojenci.

Delite na:
Spoznajte privlačne sestre in brate hollywoodskih zvezdnikov
Penélope in Mónica Cruz Profimedia

Penélope in Mónica Cruz

Zaradi neverjetne fizične podobnosti številni mislijo, da sta Penélope in Mónica Cruz dvojčici, a seveda nista. Penélope, ki je javnosti bolj znana, je stara 45 let, Mónica pa je tri leta mlajša. Privlačni Španki se ukvarjata z istim poklicem. Penélope se je že zdavnaj odločila za igralstvo in se prebila v Hollywoodu, njena mlajša sestra pa se že od nekdaj ukvarja s plesom, ob katerem je pozneje začela tudi igrati. Sestri imata še leta 1986 rojenega brata Eduarda, ki si kruh služi s petjem, in polsestro Salmo. 

Blake in Eric Lively

V igralski družini Lively je brez kančka dvoma največja zvezdnica 31-letna Blake. V zabavni industriji sta bila dejavna tudi njena starša, mama Elaine McAlpin je delala kot lovka na talente, oče Ernie Lively pa si je kruh služil kot igralec. Blake ima zelo dober odnos s svojim šest let starejšim bratom Ericom, ki je prav tako igralec in slovi po svojem privlačnem videzu, zato ni čudno, da občasno dela tudi kot maneken. Blake in Eric imata še dve starejši polsestri, 52-letno igralko in televizijsko voditeljico Lori Lively, ter 47-letno igralko Robyn Lively, in polbrata, 51-letnega igralca Jasona Livelyja, ki je z eno nogo že v pokoju.       

blake in erik lively.jpg
Blake in Eric Lively z mamo Elaine.
Profimedia

Taylor in Austin Swift

Slovita 29-letna glasbenica Taylor Swift ima 27-letnega brata Austina, ki se ukvarja z igralstvom, dekletom pa se zdi zanimiv predvsem zaradi privlačnega videza. Je namreč visok in postaven, slovi pa po nalezljivem nasmešku. Austin, ki je prvo filmsko vlogo dobil leta 2016, in sicer v kriminalni drami I. T., sicer ni tako znan kot njegova starejša sestra, a ima na Twitterju kar 208 tisoč sledilcev, na Instagramu pa ga spremlja 186 tisoč ljudi.

taylor in austin swift.jpg
Taylor in Austin Swift
Profimedia

Justin in Sebastian Theroux

Justin Theroux, ki bo avgusta dopolnil 48 let, si je v Hollywoodu že ustvaril ime kot igralec, filmski producent in scenarist, še posebno veliko pozornost javnosti pa je zbudil zaradi razmerja s 50-letno hollywoodsko zvezdnico Jennifer Aniston, s katero je bil poročen med letoma 2015 in 2017. Po ločitvi od nekdanje junakinje humoristične serije Prijatelji so ga v javnosti pogosto videvali v ženski družbi, med drugim s 26-letno umetnico Petro Collins, 29-letno igralko Lauro Harrier in 54-letno igralsko zvezdnico Elizabeth Hurley, veliko pa se druži tudi s svojim bratom. Gre za 17 let mlajšega in zelo čednega Sebastiana. Mimogrede, Justin in Sebastian imata še sestro Elizabeth.

justin in sebastian theroux.jpg
Justin in Sebastian Theroux
Profimedia

Gisele in Rafaela Bündchen

Vrhunska brazilska manekenka in igralka Gisele Bündchen, ki bo čez nekaj dni praznovala 39. rojstni dan, je odraščala s kar petimi sestrami, Raquel, Grazielo, Gabrielo in dvojčicama Rafaelo ter Patricio. Še posebno tesen odnos ima z Rafaelo, s katero so jo že večkrat videli tudi na skupnih družinskih dopustih.  

gisele in rafaela bundchen.jpg
Gisele in Rafaela Bündchen
Profimedia

Scarlett in Hunter Johansson

Scarlett Johansson, seksi 34-letna ameriška igralka in pevka danskih korenin, ima poleg starejšega polbrata Christiana še starejšo sestro Vanesso, ki je prav tako igralka, starejšega brata Adriana in brata dvojčka Hunterja. Najmočneje je navezana prav na Hunterja, ki je tri minute mlajši od nje in s katerim se je že večkrat sprehodila po rdeči preprogi. Sramežljivi igralec je nekoč izjavil, da mu je slavna sestra v veliko pomoč, ko gre za dekleta in ljubezenske težave: »Kadar se znajdem v težavah in ne vem, kako naprej, pokličem njo. Razkriva mi, kako razmišljajo dekleta, in mi na ta način vedno pomaga.«

scarlett in hunter johansson.jpg
Scarlett in Hunter Johansson
Profimedia

Kate in Oliver Hudson

Tudi 40-letna igralka, pisateljica in modna oblikovalka Kate Hudson se lahko pohvali s čednim bratom. Gre za 42-letnega igralca Oliverja Hudsona, ki je zelo skrben v odnosu do svoje mlajše, a precej bolj znane sestre: »Že od nekdaj je neverjetna. To, kako ima pod nadzorom svoje življenje in kariero, kako vzgaja otroke in se spopada s težavami … Od nje se vedno učim in jo občudujem,« je nekoč dejal Oliver, ki ima prav tako kot Kate tri otroke. 

kate in oliver hudson.jpg
Kate in Oliver Hudson
Profimedia

Margot in Cameron Robbie

Le malokdo ve, da je prelepa 29-letna avstralska igralka in filmska producentka Margot Robbie odraščala s tremi sorojenci, starejšim bratom Lachlanom oziroma Lachiejem, mlajšim bratom Cameronom in starejšo sestro Anyo. Najbolje se razume s Cameronom, ki si v Avstraliji kruh prav tako služi z igralstvom, zahvaljujoč prijetnemu videzu pa je zaplaval tudi v manekenske vode. 

margot in cameron robbie.jpg
Margot in Cameron Robbie
Profimedia

Zac in Dylan Efron

Oboževalke 31-letnega igralca, filmskega producenta in pevca Zaca Efrona bodo najbrž navdušene nad informacijo, da ima njihov ljubljenec brata, ki je ravno tako lep ali pa morda celo lepši. Gre za 27-letnega Dylana, ki je tudi dejaven v filmskem svetu, a ne kot igralec, ampak kot asistent produkcije.

zac in dylan efron.jpg
Zac in Dylan Efron
Profimedia

Jessica in Joshua Alba

Prelepa ameriška igralka in poslovna ženska Jessica Alba, ki je aprila dopolnila 38 let, ima leto mlajšega brata Joshuo, ki se je nekaj časa prav tako ukvarjal z igralstvom. A resnici na ljubo je dobil le nekaj epizodnih vlog v serijah, kar mu ni zadostovalo, zato se je začel ukvarjati z drugimi posli. Na žalost številnih pripadnic nežnejšega spola, ki se jim zdi 188 centimetrov visok Joshua zelo privlačen, je možakar že od leta 2003 srečno poročen.

jessica in joshua alba.jpg
Jessica in Joshua Alba
Profimedia

Lady Gaga in Natali

Glasbenica in igralka Lady Gaga, katere pravo ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta, je letos prejela oskarja. Najprestižnejšo nagrado v filmski industriji je prejela za pesem Shallow, ki jo je s 44-letnim hollywoodskim zvezdnikom Bradleyjem Cooperjem zapela v glasbeni romantični drami Zvezda je rojena. Lady Gaga, ki je letos dopolnila 33 let, je v čustvenem zahvalnem govoru na podelitvi oskarjev za svojo dušo dvojčico označila kar sestro. Šest let mlajša Natali, ki je med odraščanjem v New Yorku delala v družinski restavraciji Joanne Trattoria v soseski Upper West Side, je danes igralka in modna oblikovalka. O tem, kako zelo nadarjena je, priča že informacija, da je v srednji šoli veljala za najbolje oblečeno in da je svojim sošolkam kreirala obleke za maturantski ples. Zaslužna je tudi za številne kostume, v katerih nastopa njena bolj slavna sestra. 

lady gaga in natali.jpg
Lady Gaga in Natali
Profimedia

Rami in Sami Malek

Igralec Rami Malek, ki je za glavno vlogo v biografski glasbeni drami Bohemian Rhapsody letos med drugim prejel oskarja in zlati globus, je na podelitev zlatih globusov prišel v spremstvu svojega štiri minute mlajšega brata dvojčka. Rami in Sami, ki sta 12. maja praznovala 38. rojstni dan, sta zelo močno navezana drug na drugega in se še vedno pogosto družita. Rami je v enem od intervjujev razkril, da sta bila z bratom zelo razposajena otroka in da sta staršem povzročala številne preglavice.

rami in sami malek.jpg
Rami in Sami Malek
Profimedia

Chris in Scott Evans

Igralec Chris Evans je odraščal v skladni in predvsem veliki družini, saj ima tri sorojence, sestri Carly in Shanno ter brata Scotta. Postavni 38-letni filmski zvezdnik si je sicer z vsemi zelo blizu, a posebno močno vez goji s 35-letnim bratom Scottom, ki je prav tako zaplaval v igralske vode. Scott je najbolj znan po vlogi policista Oliverja Fisha v ameriški žajfnici One Life to Live. 

chris in scott evans.jpg
Chris in Scott Evans
Profimedia

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 28, 11. 7. 2019