burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec Svet24.si

Konec ljubezni: Matjaž Nemec in Iryna Osypenko se...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

Zayn Malik Svet24.si

Zayn Malik ni več musliman

cardi b Najstnica.si

Cardi B priznala, da je depresivna

kajza2 Njena.si

Iz kajže se je slišalo hlipanje

Govorice

Uspešni slovenski hokejist spet na domačem ledu

P. P., Zvezde, 12.09.2018 10:01:06

Odlični hokejist Aleš Kranjc, ki je Slovenijo zastopal na dveh olimpijskih igrah in več svetovnih prvenstvih, se je po mnogih sezonah v tujini letos vrnil v domače kraje.

Delite na:
Uspešni slovenski hokejist spet na domačem ledu
Aleš in Andreja Kranjc sta poleti praznovala obletnico poroke. Osebni arhiv

Aleš Kranjc je okrepil ekipo Slovenskih železnic Olimpije in si oblekel zeleni dres. Aleš je v različnih klubih v tujini igral deset sezon – od dveh avstrijskih (v Gradcu in na Dunaju) do čeških, ruskih, madžarskih, švedskih in nemških klubov. Ravno v Nemčiji je igral najdlje. Na vseh njegovih hokejskih postojankah ga je spremljala žena Andreja.

Preberite tudi: Andrej Stare ne zna reči - konec je! Kliknite TUKAJ!

»Selitve imajo tudi svoje prednosti in morda smo tudi zato kot družina toliko bolj povezani. Tak način življenja mi je omogočil, da se lahko veliko bolj posvečam otrokoma,« pove in doda, da so v tujini predvsem pogrešali hribe. Nazadnje so namreč živeli v precej ravninskem delu Nemčije.

kranjc 2 prava.jpg
Kranjčevi so veliki ljubitelji narave, in kadar utegnejo, se odpravijo na kakšen izlet.
Osebni arhiv

Po vrnitvi v domovino so Kranjčevi, ki so veliki ljubitelji narave, letošnje poletje preživeli malo na morju in malo v hribih, kamor sta pogumno zakorakala tudi zvedava Julian in Zoe Sophia, ki bosta letos jeseni dopolnila pet oziroma tri leta. Da sta po očku podedovala tudi kakšen športni gen, je več kot očitno. Oba namreč v Olimpijini hokejski šoli že pridno delata prve hokejske korake. Še posebno mala Zoe Sophia je s svojim pogumom na drsalkah očarala in navdušila vse. Oba pa bosta z mamico prav kmalu začela stiskati pesti za Aleša in preostalo ekipo hokejistov Olimpije, saj se dolga hokejska sezona sredi septembra začenja tudi v Tivoliju.