renata in primoz peterka 2 Odkrito.si

Pretresljiva usoda Primoža Peterke

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 21. maja

start Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdaj je najboljši čas za ...

moški, kredit, denar, kovanci, evri, depresija Svet24.si

Po tej starosti Slovenci ne bomo dobili več ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

DOROTEJA3 Njena.si

Doroteja ponorela, posledice katastrofalne!

princ harry, meghan markle, poroka Njena.si

Tako sta se Meghan in Harry poklonila princesi ...

Govorice

Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad producenta šova

E. J., Zvezde, 25.04.2018 07:34:00

Bosta Špela Grošelj in Miha Brajnik, ki sta sodelovala v šovu The Biggest Loser Slovenija, dočakala svoj honorar?

Delite na:
Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad producenta šova
Špela Grošelj še vedno čaka na del plačila za vodenje šova The Biggest Loser Slovenija, sicer pa pripravlja nov glasbeni projekt, ki ga bomo lahko slišali v kratkem. M24

Dogajanje okoli lanske sezone šova The Biggest Loser Slovenija se očitno še stopnjuje. Oddaja je bila namreč snemana pri podizvajalcu, srbski produkcijski hiši Omega Productions, to pa zdaj tožita takratna voditeljica šova Špela Grošelj in Miha Brajnik, igralec in voditelj, ki je pri projektu delal kot scenarist. Poklicali smo oba, Špela nam je povedala: »Res je, da še vedno čakam na del plačila, in ker v tem času nismo uspeli priti do dogovora, sem zadevo predala odvetniku.« Na denar prav tako čaka še Miha Brajnik. »Sem v enakem položaju kot Špela. Imela sva pogodbo za eno sezono s produkcijsko hišo Omega Productions. Določenega odstotka nama niso plačali, potem pa se je snemanje podaljšalo še za dva tedna in bi morali skleniti aneks k pogodbi, ki nikoli ni bil udejanjen. Tako terjava denar, ki bi ga morala dobiti po pogodbi, in denar za delo, ki je bilo opravljeno po izteku sezone.« Zadnja oddaja prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija je bila posneta sredi januarja.

miha brajnik
Miha Brajnik je pri šovu sodeloval kot scenarist. Tudi on še čaka na denar za opravljeno delo.
osebni arhiv

Direktor podjetja Omega Productions Nemanja Mičić je za oddajo Tednik povedal, da Brajnik plačila ne bo dočakal, ker ga menda ni bilo na snemanju, ustreznega zdravniškega opravičila pa naj ne bi predložil. Brajnik očitke zavrača. Govorilo se je tudi, da srbska ekipa, ki je delala na resničnostnem šovu, ni imela urejenih delovnih dovoljenj, kar so za oddajo Tednik pri Zavodu za zaposlovanje tudi potrdili.

Preberite tudi: Tekmovalka šova nad Pop TV. Kliknite TUKAJ!