Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad producenta šova

E. J., Zvezde, 25.04.2018 07:34:00

Bosta Špela Grošelj in Miha Brajnik, ki sta sodelovala v šovu The Biggest Loser Slovenija, dočakala svoj honorar?

Delite na:
Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad producenta šova
Špela Grošelj še vedno čaka na del plačila za vodenje šova The Biggest Loser Slovenija, sicer pa pripravlja nov glasbeni projekt, ki ga bomo lahko slišali v kratkem. M24

Dogajanje okoli lanske sezone šova The Biggest Loser Slovenija se očitno še stopnjuje. Oddaja je bila namreč snemana pri podizvajalcu, srbski produkcijski hiši Omega Productions, to pa zdaj tožita takratna voditeljica šova Špela Grošelj in Miha Brajnik, igralec in voditelj, ki je pri projektu delal kot scenarist. Poklicali smo oba, Špela nam je povedala: »Res je, da še vedno čakam na del plačila, in ker v tem času nismo uspeli priti do dogovora, sem zadevo predala odvetniku.« Na denar prav tako čaka še Miha Brajnik. »Sem v enakem položaju kot Špela. Imela sva pogodbo za eno sezono s produkcijsko hišo Omega Productions. Določenega odstotka nama niso plačali, potem pa se je snemanje podaljšalo še za dva tedna in bi morali skleniti aneks k pogodbi, ki nikoli ni bil udejanjen. Tako terjava denar, ki bi ga morala dobiti po pogodbi, in denar za delo, ki je bilo opravljeno po izteku sezone.« Zadnja oddaja prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija je bila posneta sredi januarja.

miha brajnik
Miha Brajnik je pri šovu sodeloval kot scenarist. Tudi on še čaka na denar za opravljeno delo.
osebni arhiv

Direktor podjetja Omega Productions Nemanja Mičić je za oddajo Tednik povedal, da Brajnik plačila ne bo dočakal, ker ga menda ni bilo na snemanju, ustreznega zdravniškega opravičila pa naj ne bi predložil. Brajnik očitke zavrača. Govorilo se je tudi, da srbska ekipa, ki je delala na resničnostnem šovu, ni imela urejenih delovnih dovoljenj, kar so za oddajo Tednik pri Zavodu za zaposlovanje tudi potrdili.

Preberite tudi: Tekmovalka šova nad Pop TV. Kliknite TUKAJ!