Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Sočne drobtinice s kraljevske poroke

K. K., Zvezde, 08.11.2018 17:01:46

Kdo vse je slavil s princeso Eugenie?

Delite na:
Sočne drobtinice s kraljevske poroke
Poročnemu obredu in vožnji s kočijo je sledilo fotografiranje za družinski album. Profimedia

Vsaka kraljevska poroka je dogodek, ki še dolgo odmeva v javnosti – če ne zaradi drugega, pa zaradi slavnih imen svatov in modne revije nevestinih prijateljic. Na poroki princese Eugenie sicer ni bilo predstavnikov evropskih kraljevih družin (Eugenie je premalo pomembna za takšno udeležbo), bile pa so njene prijateljice iz sveta mode in zabavne industrije: od Kate Moss, Naomi Campbell in Care Delevingne, do pevskih zvezd, kot so Robbie Williams, Ellie Goulding in Andrea Bocelli. Bocelli pravzaprav ni bil gost, temveč je s svojim božanskim glasom polepšal poročni obred. Na hčerkino poroko ga je povabila vojvodinja Sarah, ki na poroki ni pozabila povedati, da sta s slavnim italijanskim tenoristom dobra prijatelja.

Preberite tudi: Ne boste verjeli, kje je našel ženo Janez Škof! 

po poroki 3 profi.jpg
Šopek so položili na grob neznanega junaka.
Profimedia

Nevestin šopek je doletela enaka usoda kot šopke drugih kraljevih nevest. Namesto da bi ga ujela katera od samskih deklet, so ga po uveljavljeni tradiciji položili na grob neznanega junaka v Westminstrski opatiji.

po poroki 2 profi.jpg
Eugenia je imela dve poročni obleki.
Profimedia

Kot se za kraljevsko nevesto spodobi, je imela tudi Eugenie dve poročni obleki. Prvo za v cerkev, drugo za večerno zabavo. Večerna je bila osupljiva kreacija, v kateri je Eugenie blestela med svojimi gosti. Pred poroko je princesa načrtno hujšala, da je bila na svoj posebni dan še lepša in elegantnejša.

po poroki 4 profi.jpg
Robbie Williams z ženo
Profimedia

Robbie Williams je bil z ženo Aydo Field med svati, njuna hčerkica Teodora (Teddy) pa med nevestinimi družicami, skupaj s princeso Charlotte, Islo Phillips, Mio Tindall in Maud Phillips. Robbie, Ayda, Eugenie in Jack so osebni prijatelji.

po poroki 5 profi.jpg
Cara Delevingne
Profimedia

Manekenka Cara Delevingne je želela biti nekaj posebnega, zato je prišla na poroko v fraku znamke Burberry, s cilindrom namesto klobuka.

po poroki 6 profi.jpg
Princesa Beatrice
Profimedia

Princesa Beatrice je bila nevestina priča in prva družica. Svoji mlajši sestri, s katero sta zelo povezani, je seveda privoščila srečo. Malo pa ji je bilo tudi hudo, da je na poroki pazila na otroke, namesto da bi imela ob sebi kakega postavnega mladeniča. Njena dolgoletna zveza je namreč pred časom razpadla in Beatrice je zdaj sama.

po poroki 7 profi.jpg
Naomi Campbell
Profimedia

Manekenka Naomi Campbell je bila svojemu imenu in slovesu primerno ekstravagantno oblečena. Imela pa je težave s klobukom, saj je bil poročni dan hudo vetroven.

po poroki 8 profi.jpg
Kate Moss v spremstvu šestnajstletne hčerke
Profimedia

Med prijateljice princese Eugenie šteje tudi manekenka Kate Moss, ki je prišla v spremstvu šestnajstletne hčerke Lile Grace, ki je pred kratkim postala obraz modne hiše Marc Jacobs Beauty.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 44, 30. 10. 2018.