ANNA_PAYNICH Odkrito.si

Zaradi Pop TV-jevega šova ostala brez službe

Michael Schumacher Svet24.si

Človek, ki Schumacherja obišče vsaj dvakrat na ...

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

bankomat1 Svet24.si

FOTO: Eksplozijo v Ljubljani naj bi povzročil ...

chloe bennet, logan paul Svet24.si

Kontroverzni YouTube zvezdnik spet samski

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

Petra 33 Njena.si

Reka ljubezni: Kako vam je Petra všeč kot ...

Govorice

Slovo Maria Galuniča

E. J., Zvezde, 11.06.2018 07:54:09

Mario Galunič nič več odgovorni urednik. Ne bo se vrnil pred kamere.

Delite na:
Slovo Maria Galuniča
Mario Galunič ostaja na TV Slovenija kot urednik, mesto odgovornega urednika Razvedrilnega programa pa je odstopil Vanji Vardjanu. Revija Zvezde

Dosedanjemu odgovornemu uredniku Razvedrilnega programa TV Slovenija Mariu Galuniču se je z junijem iztekel mandat. Zamenjal ga je Vanja Vardjan, ki je sicer uredništvo Razvedrilnega programa že vodil, svoj prvi mandat na tem delovnem mestu je prevzel leta 2004, ko je nasledil Mišo Molk. Potem je bil na različnih položajih: vodil je multimedijski center, bil dopisnik iz Hrvaške in nazadnje kot vršilec dolžnosti urednika Informativnega programa, dokler ni bila na ta položaj imenovana Manica Janežič Ambrožič.

Na nacionalko smo naslovili vprašanje, kaj bo zdaj počel Mario – se bo vrnil pred kamere ali zasedel kakšno drugo delovno mesto na TV Slovenija? »Po končanem štiriletnem mandatu Mario Galunič ostaja v Razvedrilnem programu Televizije Slovenija na prejšnjem delovnem mestu urednika oddaj,« so odgovorili iz službe za komuniciranje na TV Slovenija. Mario je sicer svojevrsten rekorder: skupaj je vodil več kot 640 oddaj v najbolj gledanem terminu, večino v živo, kar je rekord med slovenskimi televizijskimi voditelji. Od leta 2007 pa je redno zaposlen na TV Slovenija kot urednik oddaj in voditelj. Pod njegovim urednikovanjem so med drugim nastale naslednje oddaje: Vse je mogoče (voditelj Bojan Emeršič), Kdo bi vedel (voditelj Saša Jerković), Vem! (voditelja Anže Zevnik in Aljoša Ternovšek), Vikend paket (voditelja Bernarda Žarn in Jože Robežnik), Taksi (kviz z Jožetom), Bučke (avtor Bojan Krajnc) in oddajo Dnevi slovenske zabavne glasbe. Pred kamere pa se, kar bi si želeli številni gledalci, ki še niso pozabili njegovih voditeljskih odlik, očitno še ne bo vrnil. Letos bo preskočil celo vodenje glasbenega festivala Melodije morja in sonca, ki sta jih vsa dosedanja leta vodila skupaj z Lorello Flego.

Preberite tudi: Huda Bolezen Blaža Švaba: kaj s dogaja z Modrijani? Kliknite TUKAJ!