Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Skupina Tequila iz Beograjske trdnjave na Ljubljanski grad

Carmen Leban, Zvezde, 20.05.2018 10:01:43

Člani mlade primorske glasbene zasedbe Tequila so pred dnevi na ljubljanskem gradu pripravili pompozno predstavitev svojega novega albuma z naslovom Lažu, lažu sve.

Delite na:
Skupina Tequila iz Beograjske trdnjave na Ljubljanski grad
Tequila so: Alma Tahirovič (vokalistka), Patrik Babič (vokalist), Rok Dolenc (spremljevalni vokal, klaviature), Kim Babič (spremljevalni vokal, kitara), Rok Reja (bas kitara) in Damjan Paljk (bobni). M24

Pesem sta za zasedbo Tequila napisala slovita hrvaška avtorja Miro Buljan in Neno Ninčević, ki je prvič ustvaril pesem za kakšnega slovenskega glasbenega izvajalca in ob tem ni skrival navdušenja nad dobrim sodelovanjem. Videospot je posnel Djomla KS, lastnik in producent KS Boxa iz Srbije, ki veliko sodeluje s slovenskimi glasbeniki. Glavni pevec Tequile Patrik Babič pa je o pesmi povedal: »Ponosni smo, da sodelujemo s tako dobrimi avtorji. To je odlična popotnica na naši glasbeni poti. Prepričan sem, da bomo s pesmijo očarali tako slovensko kot tudi hrvaško občinstvo.« Čeprav je skupina precej mlada, je začela pisati uspešno zgodbo že s prvo skladbico Vse mi je OK, s katero je navdušila vso Slovenijo. »Čeprav smo mladi, so za nami številni uspešni nastopi,« so se pohvalili mladi Primorci, katerih člani so stari med 19 in 21 let.

tequila 2
Zadovoljna Neno Ninčević ...
M24

Videospot za pesem Lažu, lažu sve so posneli v Beogradu na sloviti trdnjavi v parku Kalemegdan ter na izjemno atraktivni ulici Kneza Mihajlova, kjer so številne trgovine in gostinski lokali ter hoteli, skratka, središče dogajanja in družabnega življenja v Beogradu. Skupina Tequila odlično sodeluje tudi z Radiem Aktual, saj nastopa na njihovih prireditvah, kot so Splavarjenje, Na Prepihu, Petkova pumpa … Povsod pa jih spremljajo tudi njihove oboževalke in oboževalci, ki jih ni malo, saj so prav vsi člani skupine še samski. »Mladi smo še in za ljubezen imamo še čas. Zdaj je glavna glasba in vso energijo vložimo v nastope in promocijo,« so vsi skupaj pritrdili Patriku.

tequila 3
... in Djomla KS ob predstavitvi pesmi Lažu, lažu sve
M24

Preberite tudi: Kanye odpustil menedžerja - sledi predsedniška nominacija? Kliknite TUKAJ!