vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

pablo escobar Svet24.si

V hiši Pabla Escobarja našel razkrajajoče se ...

simona kustec Reporter.si

Premier Janez Janša z maskami terorizira ...

koronavirus, avtobusna postaja, medicinska sestra Svet24.si

Ukrepi usmerjeni zlasti v trg dela, to nov ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Helena Blagne - Skriva ljubimca?

KŠ/AM, 03.08.2020 14:30:43

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Helena Blagne - Skriva ljubimca?
Helena Blagne rada uživa na Obali. Osebni album / Facebook

Pred nekaj dnevi so nas »dobro obveščeni« viri poklicali v uredništvo in nam zaupali šokantno novico – Helena Blagne naj bi bila v »prepovedani« zvezi z zelo znanim in vplivnim poslovnežem iz okolice Ljubljane. Vir, ki nam je zaupal to vest, trdi, da naj bi bila Helena in gospod v zvezi že kar nekaj časa in da naj bi to skrbno skrivala.

Vsi vedo vse ...

Novico smo želeli takoj preveriti pri lokalnih prebivalcih. Poklicali smo gospo, ki živi v neposredni bližini domnevnega ljubimca Helene Blagne in je tudi zelo dobra prijateljica hčerke tega gospoda. Ko smo jo vprašali, ali kaj ve o tej vroči zgodbi, je ostro rekla: »Seveda, da vem vse! Vem, da je to laž in absolutno ni res. Ne razumem, kdo širi te laži in zakaj ...«

Ker nam ta informacija nikakor ni bila dovolj, smo kopali naprej. Povprašali smo kar nekaj ljudi, ki živijo v bližini in poznajo (vsaj na videz) tako Heleno kot njenega domnevnega ljubimca. Večina jih je komentirala, da so to le trači. Neka gospa je sicer rekla, da se te govorice širijo že nekaj časa, a da nihče ničesar zagotovo ne ve. Nihče ju še nikoli ni videl skupaj in dejansko naj bi bile le govorice.

In zakaj take govorice? Najbrž zato, ker se pač na vasi govori, in to od nekdaj. Poleg tega je Helena res lepa in vpadljiva ženska in marsikatera je nanjo celo ljubosumna.

Seveda smo o domnevni ljubezenski aferi povprašali tudi glavno udeleženko, gospo Heleno Blagne. Ta pa je našemu novinarju odgovorila z nasmeškom na ustih ... kaj, lahko izveste v Novi

★★★ REVIJA NOVA ★★★