vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

kondomi Svet24.si

Zbirali so stare kondome, jih prevreli in ponovno ...

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

bencin, gorivo, bencinski servis Svet24.si

Vlada uvedla liberalizacijo cen goriv

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak in Južna prijatelja tudi v denarju ...

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Simon Cowell: "Bil sem 1 cm oddaljen od paralize"

kl, 10.08.2020 14:30:00

Strogi žirant britansko-ameriških talent šovov se je hudo poškodoval ob padcu z električnega kolesa.

Delite na:
Simon Cowell: "Bil sem 1 cm oddaljen od paralize"
Simon Cowell splet

Avtor priljubljenih televizijskih franšiz "X-Factor" in "Got Talent", se je konec prejšnjega tedna hudo poškodoval pri vožnji s kolesom.

60-letni Simon Cowell je v Los Angelesu, kjer že nekaj let prebiva, preizkušal novo električno kolo in pri tem padel z njega, ter si zlomil tri hrbtna vretenca.

Kaj natančno je naredil, ni znano, so ga pa nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer je na operacijski mizi prebil kar šest ur. Kirurgi so mu ob poškodovani del hrbtenice vstavili kovinski opornici.

Cowell je operacijo dobro prestal in je javnosti že sporočil, da se dobro počuti in se je zahvalil medicinskemu osebju, ki skrbi zanj. Sporočil je tudi, da je bil le "1 cm oddaljen od paralize", vedar si k sreči hrbtenjače ni pretrgal.

Bo pa njegova nesreča vplivala na tekočo sezono oddaj "Amerika ima talent", kjer je Simon eden od žirantov. Ob njem so še manekenka Heidi Klum, igralka Sofia Vergara in komik Howie Mandel. Že 15 sezona šova je trenutno posneta že skoraj do polovice. Pod člankom si lahko ogledate prejemnike zlatih gumbov iz letošnje sezone.

Simonu so želje po hitrem okrevanju na družabnih omrežjih že poslali njegovi sožiratnje iz ameriških in brianskih šovov, v katerih sodeluje oz. je sodeloval.