vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

pablo escobar Svet24.si

V hiši Pabla Escobarja našel razkrajajoče se ...

simona kustec Reporter.si

Premier Janez Janša z maskami terorizira ...

koronavirus, avtobusna postaja, medicinska sestra Svet24.si

Ukrepi usmerjeni zlasti v trg dela, to nov ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Senidah razburila domišljijo

kl, 06.08.2020 14:00:00

Potem, ko so mnogi sledilci na njen profil napisali, da ima čuden okus za modo, je Senidah pozirala v bolj ženstveni obleki.

Delite na:
Senidah razburila domišljijo
Senidah instagram

"Call me Lolita," (Kličite me Lolita) je zapisala ob objavi fotografije na instagramu, kjer dostikrat objavlja provokativne fotografije.

Tokrat je domišljijo oboževalcev razburkala oblečen v črno obleko, razkrivajoč dekolte in noge. Nekateri komentatorji so jo spraševali, če ima oblečene spodnjice. Drugi so ji seveda pisali, da je zelo atraktivna, mnogi pa so jo zbadali, da se bo prehladila, ker sedi na tleh.

Senidah se na komentarje ni odzivala.

35-letna Ljubljančanka, ki je kariero začela kot pevka skupine MUFF, je sedaj postala prava zvezda na Balkanu. Njena sestra je namreč na družabnih omrežjih objavljala posnetke, ki jih je s Senido, kot je pevki zares ime, naredila doma in pesem z naslovom "Slađana" je opazila neka srbska glasbena založba. Zvezda je bila rojena. Pesem je sicer dvignila precej prahu, ker so jo povezovali z drogami, vendar je Senidah to zanikala in povedala, da je avtor pesmi bil samo zaljubljen v srbsko pevko Slađano Milošević.

Senidah o svojem zasebnem življenju redko govori, prav tako redko pa daje tudi intervjuje, zaradi česar so se nekaj časa rumeni mediji ukvarjali z vprašanjem, ali ima raje ženske. Vendar pa je Senidah tovrstna namigovanja zavrnila tako, da je na družabnih omrežjih objavila fotografije z neznanim moškim.

Sicer pa, koga briga. Senidah dobro izgleda, dobro poje in to je vse, kar je važno.