Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Sebastjan Kepic - Bastjan: nemirni duh v nemirnem telesu

Andreja Comino, Zvezde, 11.11.2018 10:01:56

Voditelj letošnje prireditve Femme fatale Sebastjan Kepic - Bastjan je star medijski maček, ki mu jezik teče kot namazan in trpi, ko mora med njemu ljubim muharjenjem biti tiho. Srce pa mu povsem zmehča hčerka Kaia, ki zna pritisniti na pravo struno, da v trenutku postane mehek kot maslo.

Delite na:
Sebastjan Kepic - Bastjan: nemirni duh v nemirnem telesu
Dokaz, da Sebastjan obožuje muharjenje, je nastal med potepanjem po Bosni. Revija Zvezde

»Sem sproščen in energičen človek. Zanima me veliko stvari, ves čas potrebujem nove izzive in sem ves čas v pogonu. Obenem pa si želim biti v krogu družine in prijateljev, prav nič težko pa mi ni niti, kadar sem sam s seboj,« razlaga Sebastjan, ki se ga mnogi spominjajo tudi s televizije. »Radio je moja prva ljubezen, televizija druga, aktiven sem tudi kot muhar, moja dnevna služba pa je že nekaj let vodja prodaje v podjetju Četrta pot. Konce tedna pa sem radioaktiven na Radiu Aktual, kjer imam res krasno ekipo, brez katere bi težko živel. Kolikor mi dopušča čas, pa rad vodim tudi kakšne dogodke,« je zgovoren Sebastjan, ki je že nekaj let srečen v objemu partnerice Petre. Ob njej mu ni nič težko – se lotevati hišnih opravil, žagati drva, polagati keramiko in početi druga »moška« opravila. Petra ga zna prefinjeno ukrotiti, predvsem pa je svojemu moškemu kos tudi z besedami, kar ni ravno enostavno. »Vedno mi da prav na način, da ima ona prav, jaz pa vem, da imam jaz,« se smeji Sebastjan, ki se je pred dvema letoma in pol razveselil hčerke Kaie, ki ga zna v trenutku oviti okoli prsta. 

Preberite tudi: Štefka Kučan v bolnišnici na nujni operaciji.

Jaz sem tvoja ljubica

»Ko mi reče, da je moja ljubica, postanem čisto mehak, to pa tudi pomeni, da mi vloga očeta prav dobro teče. Kaia me zna hitro razveseliti, a kot vsak otrok tudi ujeziti. Vendar je to nekaj najlepšega. Družinsko življenje mi res prija, še posebno ko sem prost in gremo z družino na izlet, s prijatelji na ribolov ali samo 'brskam' okoli hiše,« razlaga voditelj, ki je kar nekaj jesenskih dni preživel tudi na gobarjenju. Tako mu čas mimogrede mine. Kmalu pa se bo znašel v klubu štiridesetletnikov.

Dobrodošel, jubilej!

Seveda ta prelomnica ne bo minila brez obračuna s preteklostjo in načrti za prihodnost. »Lahko rečem, da sem dosegel, kar sem si želel. Doživel sem vzpone in padce in si zgradil kariero. Za nekatere stvari še danes pravim, da se z delom, odnosom in nekaj sreče vse izpelje,« pravi in dodaja, da neizpolnjenih želja nima, saj vsega človek pač ne more imeti. Vse, kar se mu je zgodilo, se je z razlogom. »Bolj bi obžaloval, če nečesa ne bi storil, kot to, da sem,« je prepričan Sebastjan, ki so ga izkušnje naredile zrelejšega in močnejšega. Zdaj ne sili več z glavo skozi zid, bolj se zaveda posledic svojih odločitev. Spremembe pa so stalnica, če človek želi živeti in uživati. Za rojstni dan si ni zaželel daril, saj jih načelno ne mara. Če pa že ne bo šlo brez njih, naj mu prinesejo nekaj izvirnega in smešnega, s simbolno ali vsaj uporabno vrednostjo. Razveseli se tudi kakšne hrane, saj ne mara biti lačen in žejen. »Postanem tečen. Z življenjem sem zadovoljen. Morda je moja edina neizpolnjena želja, da bi se šel za kak mesec potepat v daljne dežele,« sklene.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 44, 30. 10. 2018.