Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Saša Einsiedler zaradi njega spakirala kovčke!

A. C., Zvezde, 04.09.2018 07:36:07

Ameriška pustolovščina Saše Einsiedler. Andrej ni ljubosumen na Jacka.

Delite na:
Saša Einsiedler zaradi njega spakirala kovčke!
Saša Einsiedler te dni uživa v Ameriki. Osebni arhiv

Čeprav je stara že več kot petdeset let, se Saša Einsiedler zna veseliti kot otrok. Te dni je vriskala od sreče, ko je pakirala kovčke in se za tri tedne odpravila v Ameriko. Še zlasti se je veselila srečanja s svojim velikim vzornikom Jackom Canfieldom.

Preberite tudi: Lado Bizovičar išče pravi priimek za hčerkico. Kliknite TUKAJ!

»To je tisti gospod, ki je napisal serijo uspešnic Kurja juhica za …, sicer pa je v samem svetovnem vrhu med coachi za osebni razvoj, eden najbolj cenjenih mentorjev in predavateljev. Pred leti sem pri njem že opravila intenzivno izobraževanje in pridobila certifikat, zdaj pa grem po novega,« je zadovoljna Saša. Jack ji je namreč spremenil življenje. Ko je bila najbolj na tleh, je začela gledati njegove videe o poteh do uspeha in prebirati njegove knjige. Ker ni imela kaj izgubiti, je sledila njegovim navodilom in se z veliko truda, vztrajnosti in volje izkopala iz najhujšega. Nabrala si je kopico znanja in izkušenj, ki jih predaja naprej. Na Jacka je nora, vendar ni njen partner Andrej prav nič ljubosumen na dobrodušnega sivolasega gospoda, saj ve, koliko pomeni Saši.

Svetlolaska v Ameriko ni potovala sama, temveč jo je spremljal Andrej, ki se mu zdijo Jackova predavanja in stališča nadvse zanimiva. Vesel pa je bil tudi, da si bosta s Sašo dva tedna vzela samo zase, za raziskovanje Arizone in Kalifornije. Nekaj plaž sta že obiskala, veliko lepih doživetij pa ju še čaka.