stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Na Hrvaškem tiha poroka znanega režiserja

A. C., Zvezde, 05.08.2018 18:01:00

Romantično dejanje gledališkega režiserja Damirja Zlatarja Freya.

Delite na:
Na Hrvaškem tiha poroka znanega režiserja
Damir Zlatar Frey je zelo cenjen tudi v slovenskih gledališčih. Na fotografiji z Danilom Roškerjem in Ano Urbanc. Revija Zvezde

Hrvaški gledališki režiser, scenograf in kostumograf te dni preživlja najlepše trenutke svojega življenja. Pred kratkim je po devetnajstih letih zveze z umetniškim menedžerjem Markom Ferenijem tudi uradno okronal njuno ljubezensko zgodbo. Par, ki skrbno varuje svojo zasebnost in se, razen s svojim delom, ne izpostavlja v javnosti, je to želel tudi za poroko.

Preberite tudi: Povedala, kaj se je dogajalo po šovu Zvezde plešejo. Kliknite TUKAJ!

Tako sta na obred pri matičarki v Umagu, ki sta ga pripravila konec junija, povabila samo priči: psihiatrinjo Vero Pavičić in ravnateljico Istrskega narodnega gledališča Gordano Jeromela Kaić. Poroka ženina in ženina je bila zelo slovesna. Obljubila sta si večno ljubezen, spoštovanje in skrb drug za drugega. Novopečena zakonca nista želela velike svatbe, kakršne so v navadi pri sosedih, temveč sta se raje odločila za intimno morsko večerjo v eni od istrskih restavracij. In ker novopečenima zakoncema pripadajo tudi medeni tedni, sta se nanje odpravila tudi Damir in Marko. Odločila sta se za nepozabno križarjenje po Sredozemlju, na katerem sta si privoščila le najboljše, kar ponuja razkošni hotel na morju.

frey 1
Damir Zlatar Frey slovi kot zelo zahteven režiser.
Revija Zvezde

Sicer pa sta se Marko in Damir spoznala leta 1999, ko je Frey pripravljal novo predstavo v hrvaškem gledališču Gavella. Marko je režiserja osvojil s svojimi kulinaričnimi podvigi, ko je za del gledališke ekipe pripravil nepozabno večerjo. Čeprav so mnogi mislili, da bo njuna zveza bolj kratkega veka, so se pošteno ušteli. Zdaj traja že skoraj dve desetletji, od tega sta polovico časa preživela kot zaročenca. Po medenih tednih pa sta se zakonca že vrnila v ustaljeni vsakodnevni urnik, vsak k svojim obveznostim. Svoj mir pa najdeta v prekrasni hiši v Umagu, kjer ju obiskujejo le najbližji prijatelji.