kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ritkoboj Lidije in Nives

kl, 11.09.2020 16:30:46

Hrvaški pevki sta na družabnih omrežjih objavili fotografije, s katerimi sta obnoreli sledilce - predvsem moškega spola.

Delite na:
Ritkoboj Lidije in Nives
Lidija Bačić (levo) in Nives Celzijus (desno) instagram

Nives Celzijus, ki si je prejšnji teden izpahnila komolec, se sicer po svetu sprehaja z gipsom in ne more pometati ali pospravljati po stanovanju, lahko pa zaliva rože, vendar pa je to seveda ne ovira, da ne bi mogla objaviti tudi kakšne fotografije na instagramu. Verjetno se zaradi poškodbe tudi težko oblači, zato običajno objavlja fotografije v kopalkah ali perilu.

nives_celzijus.JPG
Nives Celzijus
instagram

Seveda je še poletje in čeprav se ne more kopati morju, lahko poležava na svojem vrtu v Zagrebu in uživa v sončnih žarkih. Tako je nastala tudi ena zadnjih fotografij, za katero je nase navlekla kopalke, legla na trebuh in stisnila selfi.

Njeni pevski kolegici, Lidiji Bačić, pa je bilo nekje na morju očitno sonca preveč, zato se je umaknila v hotelsko sobo in se, ne da bi se sezula, razprostla po postelji ležeč na trebuhu ter izpostavila zadnjico. Kot nalašč je bil ravno v tem trenutku prisoten tudi fotograf in nastala je fotografija, ki seveda na družabnih omrežjih ni ostala neopažena, kar je bil tudi namen.

lidija_bačić.JPG
Lidija Bačić
instagram

"Ali potrebuješ družbo?", "Zakaj mi to delaš?", "Si sama?" so pevki spraševali sledilci, vendar so njihova vprašanja ostala brez odgovorov. Očitno imata pevki kaj pametnejšega za početi, kot odgovarjati na neumna vprašanja razvnetih sledilcev.