katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

velika noc pirhi potica sunka Svet24.si

Povečan obisk bolnišnic zaradi prenažiranja z ...

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

Tanja Žagar, Miha Vodičar Njena.si

Neprepoznavna Tanja Žagar: besna ga je vrgla ven

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

Resnična zgodba ujeta v video

C. R., 15.04.2019 17:01:50

Ansambel Šepet iz Šaleške doline ljubitelji narodno-zabavne glasbe poznajo predvsem po energičnih polkah.

Delite na:
Resnična zgodba ujeta v video
Ansambel Šepet predstavlja pesem Ranjeno srce. TV Veseljak

A v to pomlad so stopili nekoliko drugače. »Valček Ranjeno srce je že pred 15-imi leti spisala Romana Cafuta, ki ga je na to poklonila nam in za nas je zelo poseben. Veseli smo, da smo mi tisti, ki bomo to resnično zgodbo ponesli med Slovence. Res je, da so pri nas do zdaj prednjačile polke in po dolgem času je to valček z drugo energijo,« pravijo Lara, Aljaž, Robert, Rok in Nace.

Uroš Slak: Pripravljen sem ostati brez službe

Vižo so opremili tudi z video spotom, ki je nastal s produkcijsko ekipo televizije Veseljak. »Šepetovci in snemalna ekipa Veseljaka smo se odlično ujeli, zato smo celoten spot posneli v pičlih petih urah, režiserka Sabina Brdnik z ekipo, pa je vse kadre v čudovit spot zložila v samo dveh dneh. Vse nam je šlo kot po maslu, vreme nam je bilo naklonjeno, lokacija edinstvena in vsi smo bili usklajeni. Največ težav pred tem je meni predstavljala ureditev lokacije, a se je na koncu vse dobro izšlo. Zahvala gre Jasni Petan in celotni ekipi Vile Herbestein v Velenju, kjer je bil video tudi posnet,« pove vodja Robert Goličnik.

LARA, šepet.JPG
rce pevke Lare je že oddano, in sicer basistu Aljažu.
TV Veseljak

Sicer pa se je omenjena skladba letos uvrstila med 12 najlepših valčkov Festivala sloveska polka in valček 2019. »Četudi se po mnenju nekaterih glasbenih urednikov ni uvrstila v finale, že zaseda prva mesta lestvic slovenskih radijskih postaj, kar nam veliko pomeni in smo veseli odziva poslušalcev. Zdaj ko je luč ugledal še videospot, pa bodo na svoj račun prišli še gledalci,« so navdušeni. Video si že lahko ogledate na TV Veseljak, najdete pa ga tudi na svetovnem spletu.