Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Resnična zgodba ujeta v video

C. R., 15.04.2019 17:01:50

Ansambel Šepet iz Šaleške doline ljubitelji narodno-zabavne glasbe poznajo predvsem po energičnih polkah.

Delite na:
Resnična zgodba ujeta v video
Ansambel Šepet TV Veseljak

A v to pomlad so stopili nekoliko drugače. »Valček Ranjeno srce je že pred 15-imi leti spisala Romana Cafuta, ki ga je na to poklonila nam in za nas je zelo poseben. Veseli smo, da smo mi tisti, ki bomo to resnično zgodbo ponesli med Slovence. Res je, da so pri nas do zdaj prednjačile polke in po dolgem času je to valček z drugo energijo,« pravijo Lara, Aljaž, Robert, Rok in Nace.

Uroš Slak: Pripravljen sem ostati brez službe

Vižo so opremili tudi z video spotom, ki je nastal s produkcijsko ekipo televizije Veseljak. »Šepetovci in snemalna ekipa Veseljaka smo se odlično ujeli, zato smo celoten spot posneli v pičlih petih urah, režiserka Sabina Brdnik z ekipo, pa je vse kadre v čudovit spot zložila v samo dveh dneh. Vse nam je šlo kot po maslu, vreme nam je bilo naklonjeno, lokacija edinstvena in vsi smo bili usklajeni. Največ težav pred tem je meni predstavljala ureditev lokacije, a se je na koncu vse dobro izšlo. Zahvala gre Jasni Petan in celotni ekipi Vile Herbestein v Velenju, kjer je bil video tudi posnet,« pove vodja Robert Goličnik.

LARA, šepet.JPG
Larino srce je že oddano, basistu Aljažu.
TV Veseljak

Sicer pa se je omenjena skladba letos uvrstila med 12 najlepših valčkov Festivala sloveska polka in valček 2019. »Četudi se po mnenju nekaterih glasbenih urednikov ni uvrstila v finale, že zaseda prva mesta lestvic slovenskih radijskih postaj, kar nam veliko pomeni in smo veseli odziva poslušalcev. Zdaj ko je luč ugledal še videospot, pa bodo na svoj račun prišli še gledalci,« so navdušeni. Video si že lahko ogledate na TV Veseljak, najdete pa ga tudi na svetovnem spletu.