nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

ženske tekmovalke Njena.si

Zvezde plešejo: Zvezdniškim damam so dodelili ...

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Resnična zgodba ujeta v video

C. R., 15.04.2019 17:01:50

Ansambel Šepet iz Šaleške doline ljubitelji narodno-zabavne glasbe poznajo predvsem po energičnih polkah.

Delite na:
Resnična zgodba ujeta v video
Ansambel Šepet TV Veseljak

A v to pomlad so stopili nekoliko drugače. »Valček Ranjeno srce je že pred 15-imi leti spisala Romana Cafuta, ki ga je na to poklonila nam in za nas je zelo poseben. Veseli smo, da smo mi tisti, ki bomo to resnično zgodbo ponesli med Slovence. Res je, da so pri nas do zdaj prednjačile polke in po dolgem času je to valček z drugo energijo,« pravijo Lara, Aljaž, Robert, Rok in Nace.

Uroš Slak: Pripravljen sem ostati brez službe

Vižo so opremili tudi z video spotom, ki je nastal s produkcijsko ekipo televizije Veseljak. »Šepetovci in snemalna ekipa Veseljaka smo se odlično ujeli, zato smo celoten spot posneli v pičlih petih urah, režiserka Sabina Brdnik z ekipo, pa je vse kadre v čudovit spot zložila v samo dveh dneh. Vse nam je šlo kot po maslu, vreme nam je bilo naklonjeno, lokacija edinstvena in vsi smo bili usklajeni. Največ težav pred tem je meni predstavljala ureditev lokacije, a se je na koncu vse dobro izšlo. Zahvala gre Jasni Petan in celotni ekipi Vile Herbestein v Velenju, kjer je bil video tudi posnet,« pove vodja Robert Goličnik.

LARA, šepet.JPG
Larino srce je že oddano, basistu Aljažu.
TV Veseljak

Sicer pa se je omenjena skladba letos uvrstila med 12 najlepših valčkov Festivala sloveska polka in valček 2019. »Četudi se po mnenju nekaterih glasbenih urednikov ni uvrstila v finale, že zaseda prva mesta lestvic slovenskih radijskih postaj, kar nam veliko pomeni in smo veseli odziva poslušalcev. Zdaj ko je luč ugledal še videospot, pa bodo na svoj račun prišli še gledalci,« so navdušeni. Video si že lahko ogledate na TV Veseljak, najdete pa ga tudi na svetovnem spletu.